Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Friday, January 8, 2010

Cinta Terlarang

Zy telah menghantar aku video ni... cinta terlarang Balqis dengan Rayyan...

Adoiiiiyaiiii anak buah aku ni barannya... ikut siapa la ko Rayyan... kalau tak dpt dok nak mengamuk je... pastu jerit mcm nak rak... sampai ilang2 suara... Balqiss relex je...

Semalam tengok 'Papadom'... gigih ku beli dari pasaran gelap time tengah dinner dengan Zamani kat kedai depan umah... sampai mandi, bersiap (chewah, walaupun tonton di rumah, tapi mestilah chantik2), than ku menonton cerita tu bersama suami ku...

Kan nama Vanida Imran dlm cerita tu Balqiss... dia cikgu pada anak si saadom (aflin)kan? time dia perkenalkan diri kat Saadom aku dan zamani buat lawak...

Vanida :- Hye saya Balqiss

Tuk dialong aflin...

Me :- Saya Rayyan...

Zamani bantai gelak... faham2 la kan Aflin tu comel... mcm si Rayyan jugak....

Ok tengoklah video ni... anak siapa la yang tak dpt peluk anak org nak nangis2 ni... kata papa Rayyan player... takkan gune air mata kot tekel perempuan... kui kui kui...

Balqiss maintain muke ketat macam tak tahu apa-apa... hahahah... Zy siap jaga baik wei... takut Rayyan apa-apa kan anak dia... hahahaha...

To both mummy... jangan la larang cinta mereka... hahahah

video

From The Half Blood Princess...with me, u never walk alone