Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Thursday, January 14, 2010

Iklan cuklat....

Does anyone know that Ferrero kuarkan coklat baru? Melihat gambar kotak di luar amatlah sedap... sampai merengek kat Zamani suruh beli... ha ha ha... merengek??? erm gediks sungguh bini Zamanikan??? Tak pa gedik dengan suami sendiri... paling2 dia meluat pun dia tampo aku lembut jerk... kan???
So time beli barang dapur ari tu, dia telah membelikan aku coklat ini... mahal nak mampus RM 18... ku rasa mahal juga... tapi time dia beli tu tak pa la kot... mahal tapi berbaloi sedap tak pa... kerana dek percayalah kesedapan coklat Ferrero... Siapa tak suke Ferrero??? Ha semua suka...kalau dapat tu rasa nak makan sorang je kan?? kan? kan?? Bagi org bila kita rasa kenyang... atau muak atau dah puas makan... am ai rite??
Perhhhh akhirnya ku dapat jugak merasa coklat ini... gila kentang... yum yum... tak sabar ko.... mesti sedap ni...

Dark coklat... semenangnya kesukaan ku... pasti sedapkan....

Tiada salut kacang macam biasa... rasanya macam rice coklat... tapi bukan jugak sbb rasa macam serbuk biskut mcm tu la... nak beli yer....
Tapi sayangnya.............. menyesal aku beli... tak sedap!!!!! i mean compare to old Ferrero, yang lama tu sedap la...compare dengan ni... ku buat muke sedih... laki ku gelak tak hengat... padan muke... nak sangat... makan ko!!!!
Bukan la tak sedap... tapi tekak aku tak terima... kosong tak berkacang tapi semata2 coklat sahaja... so rasa muak dan tak beshhhhh....tapikan... kalau bagi budak ni... semua dia suke... saksikan iklan ini... hehehe... tomel tayan...
Kebetulan next day tido umah Pidah sbb Zamani kena gi team building kat kuala Selangor (kalau tak silap)... so gila apa nak hantar dia pagi2... sbb dia kena ada kat opis sebelum... ku ulang SEBELUM 7.30 pagi... giler kentang... so ku bawaklah ini tuk chip pidah rasa... tapi anak dia makan dengan selera...

video


Happy Bithday DIDI

STIKY NOTE ALL DAY.... FOR NEXT ENTRY... LIHAT LA KAT BAWAH TU KALAU ADA....


Glitter Graphics

Selamat hari jadi buat adik bungsuku... Didi... or kawan2 panggil KID... uhhhh elergic akak dongar.... wakaka sempat lagi akukan??

Dah 18 tahun tapi macam gitu jugak la perangai dia... manja tak bertempat... pastu konon nak berdikari tunggang langgang hidup... ngeh ngeh ngeh... tapi ku taklupa jasa dia... ha ha ha... bila pikir balik, pasal dia la ku dengan abang Jamani ai nikah cepat dari tarikh yang kami pilih... gara2 dia kena tukar sekolah kat Putrajaya... memula aku marah jugak... tapi ada khimah...

Kami sekeluarga sentiasa mengharapkan agar dia dapat ubah perangai dia... jiwa remaja... aku pun tak faham... sbb aku budak baik dulu... wahhhh gitu!

Esh melalut... tapi apa pun ku ucapkan selamat ari jadi buat dia... semoga panjang umur dan panjang la akal tu sekali yer dik... heheheh





From The Half Blood Princess...with me, u never walk alone