Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Monday, June 29, 2009

Ermmm

Bosan... semua org tegur muke aku tak berseri... nampak letih je...tanya la Zamani, aku tido kalah baby... mmg pantang baring sure, posing macam kena tembak... adehhh malas jugak anak aku ni jadi...

Sehinggakan Zamani telah memaksa aku kuar! bagi aku segar sikit!

Nafsu makan membuak2... tapi bila mengadap makanan, ku pandang sebelah mata ajo... tak selera macam org baru baik demam gitu... now makanan aku asam... janji makanan tu masam laju je masuk mulut... hahah suami ku perli, semalam nak makan mangga mude, ambik ko 5 bungkus manga yang potong tu dia bagi... yum yum yum, tuk stok ari ni, dia belikan aku asam boi yang warna merah... habis tangan aku warna merah... ahak!

Lunch dah sakit perut lebih2... terlebih makan asam... ooo kena kontrol ni!

Idung dah semakin sensitip, kalau Zamani mandi aku gedik2 suke bau dia... cube dia kuar, selangkah kaki masuk ku tahu dia kuar merokok... dulu bau rokok la aku suke,kan... sekarang?!!! Katakan tidak... wek! Sekarang sebelum kena maki sebakul tak pun sebelum aku mengetatkan muke aku, dia masuk je basuh tangan dengan sabun than kumur... baju dia tu kalau boleh di tuang pencuci pinggang mangkuk tu aku rasa dia tuang satu badan...malam harus ko mandi dulu sebelum naik atas katil! Ahak! Kijam! Bukan aku... baby... heheheh

Semalam duduk umah ibu, ermmm Shaiful kalau dah masuk toilet, aku mmg buget bau rokok punya... ku tahan la nak terkucil... tapi tak berjaya... masuk bilik air bekal minyak cap kapak... naik kebas idung aku, aku tenyeh minyak supaya tak bau rokok tu... eee ni bual pun ku terbau2 rokok!!!!! tulun tulun....

Malam ni jumpa Dr Umu... ermmm harap2 baby ok... perut ni sakit jugak... but come and go je la sakit dia... tak perut, pinggang pulak... adeh siksanya batin nak jadi ibu,kan? tapi tak pa... tahan sikit sbb aku tak la ada alahan teruk sangat. Takat mabuk2 kucing tu ada... lepas tido dah ok dah... lepas kerja terus gi shah Alam, jumpa en suami di sana... ushhh harap tak ada apa-apa la... nak gi kerja pagi tadi pun badan lemah semacam... ni baru 5 minggu lebih ni...kalau lama, mau pengsan aku,kan?

hope semuanya ok... doa eh semua....



The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

Aksi paling ganasssss

video

video

Nazmi dengan Naufal datang Putrajaya sambut bithday Mira... biasalah diaorg kalau jumpa Zamani, macam jumpa Ultraman... kah kah kah... kali ni korang saksikan...kot2 dia boleh jadi bapa contoh... anak org larat nak layan... anak sendiri pas kat aku... harus kamu....



The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

Sambutan Hari jadi lagi????

Birthday lagi... kali ni siapa punya? Ehem ehem...

Balik Putrajaya sbb Kak ina anto askar dia kat umah ibu... since Monday birthday kak Mira, so in advance la menyambutnya...

Dah 12 tahun dah anak dara aku... cepat tul...

Dah sama besar dengan aku dah... happy bithday yer sayang.... hehehhe... oh! Sila tahu budak ni tahap IT dah sama dengan aku, name it apa pun program... semua dia register ok... so sekarang tahu bukak blog aku... siap bukak tuk mak ayah dia lagi... haizzzzzz.....

Tetamu ari tu aku dengan Abang nizam sekeluarga... agak meriah... wah Nazmi dengan Naufal dah tak malu dah... so boleh la jadi flower boy eh Nazmi... *wink wink* mau tak?

Majlis belum mula, Nazmi dengan Naufal dah mulakan dulu... ahak! Kak Mira dengan cepatnya suruh nyalakan lilin... nak makan ayammmmmmm....

Bersedia sudahhhh

Happy Bithday kak Mira....



The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

Sambutan Birthday Che Ta

Sambutan hari jadi che ta di sambut kat Secret Recipe kat Shah Alam...Malam tu che ta dengan Mr Ana nak balik kampung nak makan dorian... tapi sempat menyambut hari jadi dengan family...tak pa drive sendiri... so tak ada hal nak bertolak kul berapa pun... just make sure rehat tu cukup...

Mcm tahu jekan, aku teringin nak makan SR tau hari tu... Ais belen cukulat SR mmg best oooo.... aaaahhhh syorgaaa.... tengok2 mak dengan abak dah tunggu situ... rezeki baby... heheheh... gedik kan????

En suami ku dengan kembar dia ni tak leh nak pisahkan... jeng jeng jeng... Achik Fifie sekarang malu2 la... muah muah muah... dah ada secret admire la katakan... ahak!

Malam tu Cik Aisyah kita demam la... so mud tak ada... sian je mak long tengok dia... tetiba sedih lak tengok Aisyah kelemahan malam tu... selalu nampak dia lincah je...

Antara Menu malam tu

Me AND Zamani kongsi je... sbb aku kalau makan kat SR mesti tak habis...

Acara potong kek... Happy Birthday Che Ta... oh sori yer, che ta terkekujat bila suami ku yang tak berapa nak malu tu menjerit di akhir lagu... nasib baik Che ta tak jadi Ismet Ulam Rajakan... sebut Allahhhhhh than pengsan sakit jantung....ok ijat... next month will be ur turn... rasa2 Along buat gitu, kita sumbat mulut dia dengan pisau... ahak! Kasi kejam sikit.... kih kih kih.... ampunnnnn bunny....


The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-