Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Thursday, March 4, 2010

Tq tuk hadiah semua

Banyak Tayen dapat hadiah... tapi tak done la nak upload semua gambar... hanya few sahaja yang dapat Tayen kongsi...

Yang excited mama dengan papa... Tayen relex je... tapikan umah nenek dah macam toy r us! Tayen pun pening nak main yang mana satu kawan2.... heheheh...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Seeee banyakkan hadiah???

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Mama yang terlebih happy

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Papa tukang pasang je...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ada org bagi baju jugak tuk Tayen... tapi Tayenkan belum kerja??? hehehe

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Hadiah dari mak long marina... hahahah mak long marina bising sbb dia kata hadiah tu mahal... tapi kalau dia jadi budak bosan nak main! Hahaha tahu tak pa... sbb Tayen suke???

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Main benda ni sbb dia bisng... best!!! umah nenenk memekak malam tu!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Tayen suke yang ni! heheheh... best oooo... tolak tak hengat... tapi entah apasal semua org jerit2 bila Tayen tolak walker ni... apa la

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Tayen sangat Happy... Tq Tq Tq

Tapi yang best hadiah dari Atuk! wahhh atuk best la... tahu tak dia belikan Tayen apa???

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Motor!!!!!! syokkk ooooo

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Tiba2 je Tayen rasa nak jadi Rock!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Best ooooo

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Tayen suke! Best gift ever!!! tuk setahun ni la... esok gi umah Ummi tak yah mama dengan papa anta... tayen leh gi sendiri...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Pak long dan mak long tayen... org bz ambik gambar Tayen sbb Tayen bitrthday boykan??? Gedikssss.... heheheh

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Mak long dan Tayen...

Allahuakbar! Muke mak long kotor sangat... heheheh tak pa... nanti mak long claim kat mama... nak gi SPA ka... Facial ka... boleh kan mama????

Enjoy the video

video

Ok enjoy the video clip.... Yang happy mak dengan apoknya... heheheh Tayen buat muke tak tahu... kih kih kih...

Its Rayyan Bechelor Party!

Meh Tayen sambung cerita....

Tayen mmg bangun awal pagi... pukul 7 je Tayen dah mmg bangun... mama dah latih Tayen bangun time mama dengan papa gi kerja... kuikuikui... so kalau diorg sedar pun, diorg kena jugak sedar sbb Tayen dah bangun.

Mak long dengan pak long pulak seawal pagi dah bangun dan gantung belon kat kemah... sbb katering datang pukul 11.30 pagi... menu nasik ayam + roti jala + kuih2 + ABC

Sikit je tapi nampak macam banyak... boleh la... yang datang pun tuk 50 org je...



Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Ini dia! kek hari jadi Tayen...


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Mama buat Baner tuk Tayen.. tantik tak? Mak long dengan pak long yang design! Cheh! ni yang termampu ku lakukan... hahahah sbb chelsea... tak semangat langsung!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Kawan mama sponser belon tuk kanak2... sbb cuaca sangat panas, banyak balon meletop.... terpanjat Tayen!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Pandangan dalam kemah!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ketibaan tetamu Rayyan... Tayen suke hadiah dlam tu... bukan Tayen sahaja! papa pun suke ooooo!Yang meluat mak long dengan pak long... heheheh... sbb???

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Mereka sahaja peminat Liverpool! Muah muah muah...alamak! tayen tak ambik gambo atuk pakai baju 'Arsengal' -----> opsss Tayen tak tahu sebut aaaaa...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Tetamu2 mama dengan papa... yang atas... heheheh Family in law mak long... ngeh ngeh ngeh

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Party pack tuk kawan-kawan... meriah kan??? Tq tuk atuk dan nenek sbb sponser party pack tuk majlis partu Tayen... semua org happy jerk

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Termasuk pak long saya! Tak melepaskan peluang nak main party pack sama!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

abang2 dan kakak2 banyak yang main kat playground... tapi Tayen tak pandai jalan... hanya memerhatikan sahaja!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ok tayen tak sabar nak potong kek hari jadi! Happy birthday to me! lalalalala

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Banyak lagi goodies beg yang tinggal... tapi tak pa Tayen nak bagi kawan2 kat kawasan umah umi yang jaga Tayen... penat ooooo... ermmmmm.... nanti cerita pasal hadiah eh... terima kasih sbb sudi bagi hadiah kat Tayen semua....

Persediaan Bachelor Party Rayyan

Kali ni blog di tulis berdasarkan cerita Rayyan!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Hello... saya Muhd Rayyan... Saya dah berusia setahun 4 hari... tapi saya belum tahu jalan... malas arrrr... bontot saya berat... heheheh... org dokong best apa! Tapi saya dah boleh merangkak! mak long saya je tak tahu kata saya mengensot mcm ceriter suster ngensot... alaaaa citer hantu indon tu...pasti kak aisyah, anak buah pak long Zamani, suke ooo tengok cerita tu!

Mama sibuk nak buat party besar2 tuk saya...padahal dia nak raikan hari dia berjaya keluarkan saya dlm peyut... biasalah mama suka nak bazir duit ni...apa lagi saya anak mama... hahaha... dan siapa lagi nak habiskan duit mama melainkan saya??? Kang saya ada adik susah pulak...

Terima kasih buat pak long dengan mak long...walaupun mulut mereka bising, tapi tak jadi kalau diorg tak ada... (hahahah mak long puji diri sendiri)

Birthday saya buat umah atuk kat Putrajaya... di sebabkan mama nak save buget, mama buat kat playground sbb mama survey harge kat party planner, mahal nak mampus... mama saya dlm suke membazir dia ada jugak kedekut dia... tu yang dia buat kat taman permainan umah atuk.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Mama siap pasang kemah! Tapi mama jemput kawan mama je yang ramai... Tayen pun confuse ni Bitrhday siapa ni? Kawan Tayen kat umah umi mama tak jemput pun...kawan opis mama je banyak... heheheh....tapi tak pa... mama nak bagi tahu org dia dah jadi ibu selama setahun...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Dua kemah tuk majis Tayen ooooo... pastukan ada insiden... nasib mama bawak surat kebenaran En Wan... heheheh...


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Time ni pak cik2 poyo ni main takraw... kami tak kacaupun kawasan dia main...kalau tak, nak buat tempat diorg main dekat sikit dengan padang permainan... pastu ada sorg pak cik ni poyo dtg dekat pak long...

Pak cik Poyo :- Salam bang... ada apa ni eh?

Pak long Tayen :- Nak buat bithday party anak dia... tunjuk mama...mama senyum je... mak long dah ketap bibir... rasa nak tumbuk je... cari pasal nampak!

Pak cik Poyo :- Bila Majlisnya?

Pak long Tayen :- Esok Petang...

Pak cik poyo :- OOoooooo...dah minta kebenaran pihak berkuasa hartanah putrajaya ka?

Mak long bengang seh!!!! sibuk kenapa?? Atuk Tayen pun org kerajaan la... tahu la! Silap2 org yang benarkan Tayen buat majlis tu kawan atuk Tayen... aaalllaaa bak kata mak long, atuk cakap umah kat kawasan atuk tu pegawai biasa je tp concern lebih2... ko apa hal pak cik poyo! nak sound2??? org tahu la undang2... ha! pak long cakap kalau ada org tanya lagi, cakap menteri suruh kitaorg hias taman ni... hahaha

Slumber mama cakap

Mama Tayen :- Sudah...

Malu muke pak cik sibuk tu... terus dia main takraw balik! Sepak laju laju nak??? nasib pak long tak bukak mulut jemput dia... harus Tayen melalak, tak suke muke ko! pak cik poyo!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Tema bithday patry Tayen Chelsea... pak long dengan mak long berbulu!!! dahlah diorg kena buat kerjakan? Tapi tuk Tayen diorg buat jugak... biru dan puteh! Chelsea! Chelsea!

Malam tu, pak long bertungkus lumus pam belon... mak long pulak buat goodies beg tuk kawan2 Tayen datang esok...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Pak long pam belon

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Pak long ikat belon

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Mak long isi banyak barang dalam goodies beg tu... nenek tukang kira...mama kalau buat majlis mmg habis2an...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ini dia! tapi buat 50 je... mama giloz nak buat 100... mak long jegil mata... mak long pandai buget la... tu pun ada extra 10 jerk tau mama! Hepppp mama ni!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

belon ni hiasan tuk kemah Tayen! biru dan puteh... Tapikan time ni Tayen tertido... Tayen bangun, Tayen tengok banyak dah belon umah nenek!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Wahhh banyaknya belon!!!!! Tayen teruja!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Macam-macam ada...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ni nak bagi kawan2 Tayen... mama buat cupcake tuk semua org... Terima kasih tuk Acik Pnut kawan mak long... Tayen suke!Mama suke! Papa suke! Nenek suke! atuk suke!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Dalam ni ada, air kotak milo, coklat milo, belon, wisel, puding mini, cupcake! Banyakkan??? Mama sponser cup cake, milo, dan wisel... atuk dengan nenek sponser puding mini dan belon dan party pack...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Siapa cakap Tayen tak tolong?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Tayen pun tolong mak long dengan mama jugak...eee tak saba nak tunggu esok... tapi yang Tayen kesian mama la... sbb???

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Mama baru finish buat bonus! Dah 3 minggu mama bz tinggalkan Tayen dengan papa... pergi kerja awal pagi, balik kerja lewat malam... ni dah habis kerja, dia bantai tido... heheheh sian mama saya...

Mak long dengan nenek selalu bebel mama membazir... Tayen kecik tak tahu apa pun... tak rasa fun pun... but i guess mak long and nenek pun tahu jugak... walaupun tayen tak faham sekarang, zaman sekarang dah canggih... tayen akan tengok one day mcm mana meriahnya sambutan ni nanti... sbb tayen leh minta mama buat lebih lagi tahun tahun tahun tahun akan dtang... lalalalalala....