Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Friday, March 5, 2010

Rayyan At hospital bangsar

Rayyan masuk hospital... batuk tak baik2 lagi... so doktor suspect jangkitan kuman pada paru-paru...

Actually time birthday dia tu, dia mmg tak sihat sangat... tpi semangat dia kuat nak main jekan?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Siapa yang sakit sebenarnya ni?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Rayyan tengok pak long je, mesti nak manja2kan? Siap tunjuk kaki dia letak tag nama... Fidah pilih deluxe room... boleh berkampung kat sepital

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Walaupun sakit, ia tidak mematahkan semangat tuk makan.... heheheh

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Di beri ubat oleh doktor... sian anak mak long...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Mendengar dengan penuh teliti instruction nurse... cara2 pakai ubat....macam tahu je... ngeh ngeh ngeh


video

Enjoy la video ini ya kawan2... tak perlu risau... Rayyan sihat alhamdulilla

Happy Birthday Aisyah!

Sticky Note For Today!




zwani.com myspace graphic comments
Myspace Happy Birthday Graphics
Dear Aisyah...
Mak long and Paklong wish you happy Birthday... Semoga Aisyah jadi anak yang baik, dengar kata mummy and abak... semoga Aisyah jadi anak yang soleha dan kakak yang boleh jaga adik2...
Sekejap je dah 4 tahun... since aku jumpa dia, dia baru je 2 tahun... malu2 lepas tu sikit2 dah jadi geng... If Aisyah could read mak long's blog... mak long nak aisyah tahu... mak long sayang aisyah...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Happy Bithday sweetheart!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Semoga Aisyah jadi anak yang soleha... kakak yang baik... tak mo gaduh2 dengan Aliya ok!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

And to Che Ta! You got beautiful doter... and congrat melahirkan anak2 yang begitu comel dan keletah...