Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Friday, March 5, 2010

Rayyan At hospital bangsar

Rayyan masuk hospital... batuk tak baik2 lagi... so doktor suspect jangkitan kuman pada paru-paru...

Actually time birthday dia tu, dia mmg tak sihat sangat... tpi semangat dia kuat nak main jekan?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Siapa yang sakit sebenarnya ni?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Rayyan tengok pak long je, mesti nak manja2kan? Siap tunjuk kaki dia letak tag nama... Fidah pilih deluxe room... boleh berkampung kat sepital

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Walaupun sakit, ia tidak mematahkan semangat tuk makan.... heheheh

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Di beri ubat oleh doktor... sian anak mak long...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Mendengar dengan penuh teliti instruction nurse... cara2 pakai ubat....macam tahu je... ngeh ngeh ngeh


video

Enjoy la video ini ya kawan2... tak perlu risau... Rayyan sihat alhamdulilla

2 comments:

Cik Yayang said...

Elok jer Papa & Mama Rayyan tu duk atas katil...hihihi

NeenaAnuar said...

looorr.. cian dak rayyan.. pasal tu lah tengok dia cam kuat sgt meragam hari tu kan.. lagi tambah dera biler buat outdoor shooting lak hari tu.. huhuhu...

alhamdulilah.. semoga rayyan kembali sihat...