Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Monday, June 29, 2009

Sambutan Birthday Che Ta

Sambutan hari jadi che ta di sambut kat Secret Recipe kat Shah Alam...Malam tu che ta dengan Mr Ana nak balik kampung nak makan dorian... tapi sempat menyambut hari jadi dengan family...tak pa drive sendiri... so tak ada hal nak bertolak kul berapa pun... just make sure rehat tu cukup...

Mcm tahu jekan, aku teringin nak makan SR tau hari tu... Ais belen cukulat SR mmg best oooo.... aaaahhhh syorgaaa.... tengok2 mak dengan abak dah tunggu situ... rezeki baby... heheheh... gedik kan????

En suami ku dengan kembar dia ni tak leh nak pisahkan... jeng jeng jeng... Achik Fifie sekarang malu2 la... muah muah muah... dah ada secret admire la katakan... ahak!

Malam tu Cik Aisyah kita demam la... so mud tak ada... sian je mak long tengok dia... tetiba sedih lak tengok Aisyah kelemahan malam tu... selalu nampak dia lincah je...

Antara Menu malam tu

Me AND Zamani kongsi je... sbb aku kalau makan kat SR mesti tak habis...

Acara potong kek... Happy Birthday Che Ta... oh sori yer, che ta terkekujat bila suami ku yang tak berapa nak malu tu menjerit di akhir lagu... nasib baik Che ta tak jadi Ismet Ulam Rajakan... sebut Allahhhhhh than pengsan sakit jantung....ok ijat... next month will be ur turn... rasa2 Along buat gitu, kita sumbat mulut dia dengan pisau... ahak! Kasi kejam sikit.... kih kih kih.... ampunnnnn bunny....


The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

7 comments:

Che Ta said...

wahhh daku kelihatan sungguh gumukkk!
takpe, kamera trik je tu haha (sila tabahkan hati sendiri)

Hasra_Razali said...

HAwat ngan Zamani hang tu? MUka dia tak reti nk serius dah ek? Ada je aksi nyakat dia tu..hahaha..

Che Ta...tak pe, mmg tul itu kamera trick...Happy besday :p

Sang Lelabah said...

Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan Che Ta sekeluarga...
ALLAH SELAMATKAN KAMUUUUUU...!!!!

Hahahhaaa...
Ijat..u're next!
Sudah bersedia?
Bersedia atau tidak.. bolos saja dinding itu..!! wakakakakaaa...

Suki Cida said...

che ta
ahak! man ada gemuk... mmg salah camera ku... tu nak kena tukar tu :D

Hasra
adeh tu la namanya pembawak budak... ahak...

Sang lelabah
suke eh!

anna =) said...

wahahahahahaha....kna gak ke???..
alaaaaa......
xpa2..nnt ijat sumbat kapas kt telinga byk2..
hahahahahaha..

[mampos aku..waaaa...]

Sang Lelabah said...

Ijat,
uish! kena.. musti kena gak! heheheh..
hmmm.. tetiba terasa cam nak nyanyi je "Allah selamatkan kamu" esok mlm kat Bora Ombak...pasti meriah kan?
kuikuikui...

Suki Cida said...

Anna
kita letak julap kat air dia... ahak... suhanAllah... jahat aku... jangan ijat tak baik... kita layankan je dia hahaha...

Sang lelabah
Amboiiii jangan mengada eh... jaga maruah isteri mu... ahahahaha