Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Tuesday, August 11, 2009

My 3rd Month Anniversary....

ITs STICKY NOTE! ROOOOLLLL ROLLLLL ROLLLLL TO NEXT ENTRY!


Happy 3rd Month Anniversary to my beloved husband Ana NorZamani Anwar...

... kejap je rasanya tapi pejam than bukak mata balik ...



Thank God I Found You With 98 Degrees – Mariah Carey Music Code

Thank God I Found You

I would give up everything
Before I’d separate myself from you
After so much suffering
I finally found the unvernished truth
I was all by myself for the longest time
So cold inside
And the hurt from the heart it would not subside
I felt like dying
Until you saved my life

Thank God I found you
I was lost without you
My every wish and every dream
Somehow became reality
When you brought the sunlight
Completed in my whole life
I’m overwhelmed with gratitude
Cause baby I’m so thankfulI found you


I would give you everything
There’s nothing in this world I wouldn’t do
To ensure your happiness
I’ll cherish every part of you
Because without you beside me I can’t survive
I don’t wanna try
If you’re keeping me warm each and every night
I’ll be all right
Cause I need you in my life

Thank God I found you (I’m begging you)
I was lost without you (so lost without you)
My every wish and every dream (every dream, every dream)
Somehow became reality
When you brought the sunlight (brought the sunlight)
Completed my whole life
I’m overwhelmed with gratitude
Cause baby I’m so thankfulI found you

See I was so desolate
Before you came to me
Looking back
I guess it showsthat we were destined to shine
After the rain to appreciate
And care for what we have
And I’d go through it all over again
To be able to feel this way

Thank God I found you
I was lost without you (lost without you baby)
My every wish and every dream
Somehow became reality
When you brought the sunlightCompleted my whole life (whole life)
I’m overwhelmed with gratitude
Sweet baby I’m so thankful I found you

Setiap dari lirik ni mmg kena ar! Itu yang aku nak cakap tapi aku tak reti.... hahahah so ku copy paste je... tapi tak syok la bukan dr mulutkukan? tak pa... yang tak suke bole duduk umah org sebelah eh... kasi wa jiwang dengan suami gua di tempat umum... ehem ehem

To my dearest husband...

Ayang sangat bersyukur kerana Allah telah mendengar doa dan permintaan ayang selama ini dan telah menemukan ayang dengan B... B amat berharga dalam hidup ini... without you, im nothing...

Dan walaupun B bukan la suami yang sempurna, tapi ayang tetap bersyukur kerana B telah pun melengkapi hidup ayang...

B tidak pernah biarkan hati ini di sakiti...tak pernah biarkan hati ini di lukai... malah B menerima diri ini seadaanya...terima kasih sayang. Sebagai manusia biasa ayang juga pernah melakukan kesilapan, tapi B menerima segala kekurangan itu tanpa sebarang rungutan atau ugkitan... dan sentiasa meletakkan diri ini di tempat yang teratas... sesungguhnya ayang terasa sangat sangat di hargai... dan terima kasih jugak sbb B suke sangat manjakan ayang, i like that... heheheh...

Mcmmana penatnya B balik kerja... macammana letihnya B, B tak pernah lupa tanggungjawab B sebagai suami dan B cube juga menunaikan tanggungjawab sebagai seorg anak dan menantu sebaik mungkin... and im really happy since kita kawin, belum ada rungutan yang ayang dengar dr mulut kalangan ahli keluarga ayang... and that make me happy sbb diorg sayang B and now diorg lak over2 tanya B dari ayangkan? he he he... im just lucky to have you as my husband yang sanggup korbankan masa tuk senangkan hati semua... and mcm lirik lagu ni... me tak boleh kalau you tak ada and i dont want to take a risk to try... coz i know im not that strong if u not there with me...che che wahhh... mengalir air mata laki ku tu... ahahahah....

And for the third month anniversary ni nak balik kul berapa lak??? heheheh beli bunga lagi ke? Sudah tahu tektik laki ku itu... wakakak i like... ayang tak bagi apa pun... just this song... and this entry...

Love you darling... only you... no others






The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

4 comments:

Ernie said...

amboiiii romentiknya.... moga kekal buat selamanya

Suki Cida said...

Ernie
heheh sori.. time kasih yek

Fadhlina Budiman said...

Happy anniversary jugak..

Deqna said...

Happy anniversary yg ke 3 bulan... semoga happy selalu ye..