Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Tuesday, August 25, 2009

Oh gelak yer???

Ramai lak yang komen pasal isu suami ku suke ribena... yer sila tahu yer... umah stok ribena kena ada... walaupun tak ada budak kat umah aku...kalau gi shopping ke, beli air kat pump station, pilihan zamani RIBENA MOBILE... ha! gitu...

Selain tu??? Coco crunch... yer semua makanan kanak2 di bawah umur...

Ari tu sampai umah ibu... biasalah Zamani masuk dapur... kuar muke tersengih2... bisik kat telinga aku...

"Ayang... B nak ribena bole???"

Alahhhh habis comel la tu???? tahu ko takut... bukan ko je minum ribena... kat umah mak aku... mak aku pengemarnya... hahahah didi pun biasa2... you dengan ibu boleh duduk satu bumbung... mcm bebudak... heheh idok ler, umah ibu mmg sentiasa ada ribena sbb kalau bebudak dtg boleh la hidang... tapi yang dtg bapak budak... so bole ke??? tu yang empunya diri minta bini dia... ahahah...

Layannnnnn...kalau aku kata tak leh???? rasa2 dia menangis hentak2 badan tak???? awwww....



The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

4 comments:

Fadhlina Budiman said...

Cida-no no no..i pun suka ribena gak tau..siap rebut2 dgn budak kecik..

lidasyah said...

me like it too la cida.. sedap...

nasaoji said...

asben kt duk suka oren sunkist tuh..memalam duk mintak - nak o- en -..maleh2 nak buat pun, kene buat gak... ;)

NeenaAnuar said...

ribena tak berapa suka... tapi koko crunchhh ku sukeeeee sgt2... :D