Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Friday, August 7, 2009

Suami ku yang bz!

Zamani sejak dah jadi org penting dlm opis dia... bukan main BZ!!!!

Hari ni hari jumaat... time lunch senyap sunyik je fon aku...


Masuk kul 230 petang ku sms dia...


~ Tak call tak sms pun... sudah lupa i ke???~


Dia reply


~Sori, i bz sangat ari ni~


acoh!Tak suke... chewah saje cari pasal! ha ha ha.... aku kebosanan, kekenyangan, ke- mengantukan.... kalau dpt tidokan syok....haizzzzz


Esok ku ke Kuantan... yeh yeh... tujuannya??? ada la... akan ku beri tahu... ehem ehem... org tu tak lehtido malam berderau... semua doakan semua jalan dengan lancar... adios... aku nak lelap jap... tapi di mana????


Kan best kalau ada benda ni dlm opis aku... haiyaaaa....

The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

4 comments:

Ayen said...

Nak ke kuantan ke esok?Jemputlaa singgah umah,dah alang2 smpai tu..

ana izzati said...

hahahaha...kalo ade benda tu pon akak muat ke kak??..mak duyung kan?...hahaha...just joke..xpe2,..nnt ijat suh along perbesarkan skit kotak tu yee..hehe ^^

fealize_eleanoer said...

ke kuantan?

apakah?

Awien Ghazi said...

ke kuantan???????!... siapa lagi ada kat sana kalau bukan....... tetiba plak teringat nasi dagang mak has...mmm sedap... eh, ni gi sana ada agenda merisik yer??