Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Monday, August 10, 2009

Warkah chinta tuk Zamani???

Haloha!

Kisah wed tak upload2 lagi... kisah bukak-bukak hadiah kawin pun sama jugak tak update2 lagi... ku ke bzan dengan suami ku... wakakaka...

Maaf, kesihatanku terganggu lately... bak kata Mak Ngah Ta, baby bayar hutang, Ibu dok tahan2 lepas reception, now baby bayar cash... muntah selagi boleh ibu! Mabuk selagi mampu... kata sanggup sakit untuk baby... so tahan je la...

Balik kerja je pandai cari katil... Abak lak bz dengan kerja... tapi sambil2 buat kerja, picit2 jugak kepala isteri dia... i like... than ciuman kasih sayang tu tak lepas jugak... ah mengedik anak ibu kan, anak ibu ke ibunya? wakakaka... time tu ok je... ilang semua sakit...seyes sentuhan suami tu menghilangkan rasa semua sakit pening... aku pun tak tahu la asal, but it true... tak tipu.

Tapi aku bukan nak cerita pasal tu... biasalah akukan? Suke mukadimah over2... melampau... layan je la...

Waktu reception wed aku tu, kami telah menerima sekeping surat... but atas nama Zamani... bukan aku yer kawan2... aku pun tak tahu siapa yang bagi... siapa lak menceroboh masuk kat situ time semua org kat bawah agaknya... nak tahu apa yang di tulis???





From 'orang jauh'! ambik ko... sajer aku letak kat blog ni, kot2 org tu baca blog ni... tapi menurut kajian aku la, org2 macam ni rajin tampal menampal sbb dia tahu laki aku tahu la handwritting dia... erm siapa agak2nya... Zamani sudah tertanya2... siapa siapa siapa...

Yang syok ku sajer je kan bagi MIL tengok... MIL sudah marah pi ooooo (ayat acik fifi)... silap besar sbb ku ingat MIL akan cakap jangan pedulik ke apa... tapi MIL pun tertanya2... siapa hantu yang anto kad ni... MIL dah suspect sorang...hahahh macam polis la pulak... siap tanya kitaorg lagi...

"Siapa pulak yang jadi tukang sampai ni???"

Ayoooo tak tayoooo MIL aku marah... baik mengaku! Sebelum dia pukul... ahak! Ampun mak... gurau2 aje...

Tapi yer la kot... siapa la pulak secret admire yang dok hantar kad... awat la tak letak nama aku sekali...kata wedding card... dia kawin dengan siapa pun? Kecik ati beta kawan2...

Tapi aku malas nak ambik kisah... me dah kawin dengan Ana Norzamani... so to bad la kalau org nak jeles ka... nak marah... tapi korang faham tak apa si pengirim kad ni cube sampaikan?

Flower Sister??? Kakak flower gul aku ke pun??? ha tengok flower gurl aku... kecik2 molek je...


Takkan diorg ni kot??? amboiiiii...siapa leader? Cik Aisyah kita ka??? mana leh... dia sudah geng dengan mak long ooooo...

Tak pa la... ikut suka la ko nak tulis apa... akak mmg malas nak pikir siapa yang bagi... tah apa-apa maksud dia pun akak tak faham... Suami ku sepantas kilat nak tido peluk ku sambil bisik i lap you sampai aku tertido, tiap malam pun dia sebut, cume malam tu over sikit... tak tahu la mud bersanding tu ka atau takut anak binik dia kecik ati terasa bagai... tapi time lepas dah kawin ni, wajib kena buat selalu tuk yakinkan aku... ahak! See i told you my asben suke manja2 kan ai tanpa i suruh... tu yang aku tangkap cintan sama dia... heheheh...

Tapi apa pun, kena juga berwaspada... kot2 ambik kesempatan atas kepercayaan ku pulak... menangis tak berlagu aku nanti... tapi aku tak berapa takut sbb mak ada kan mak kan??? heheheh...


The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

4 comments:

Fadhlina Budiman said...

suspen suspen

fidah said...

to that bitch...stay away from my "abg long"!!!.chewahhh..muhahahaha...get a life la..org da kawin...x kn ko nk jd loser kot?...wakakaka...

Ernie said...

sape punya kerje ni?hehe macam nak marah pulak.

Suki Cida said...

fadlina
tu la kan suspen mak cik

Fidah
Go gurl! caya la aku sendiri tak terkeluar nak panggil BEACH tu.... hahahaha...sayang ko kat aku eh eh eh...

Ernie
tu la... gilakan ernie?