Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Monday, September 7, 2009

Its my day!!!! sila tahu....

Hari ini hari jadi aku.... ngeh ngeh ngeh... oooo entry semalam mcm sedih... ku emo sikit sbb ingat tak ada org nak wish aku... hahahah yang lain aku tak kisah... tapi kalau suami sendiri buat tak tahu, sedih jugakkan...entah la... yesterday macam sesuatu... nak hangin je dengan Zamani... aku terasa dia tak sayang aku dah...aci tak??? pikir balik dia tak buat apa pun salah... cume mengadas nak tersentap2... tampo nak???

Dia lak bila tengok aku emo macam tu... malas nak layan...akak lagi la memberontak... how dare you husband!!! sob sob... tu la yang bawak diri... tengok kul 12 mcm tak ada apa-apa je... tepat kul 12, mcm tahun2 lepas... HASRA sms wish birthday... bukan sbb dia nak jadi biras aku yer... dah 3 tahun berkawan, dah 2 tahun dia org yang wish aku tepat kul 12... than di ikuti dengan abak... when received abak's sms, air mata aku berjurai-jurai... sedih seh... mak abak ingat bithday aku... sedangkan my parents sblm ni ingat ooooo.... bila tiba masa lupa lak... sedih... tapi mungkin sbb ku berkurung dlm bilik, so ibu pun ingat aku tak sihat...dia pun malas nak kacau kot...

Terus masuk tido... pastu tetiba some one sentuh dahi aku... pelok... cium dahi aku...

"Happy birthday sayang..." Terus je kuar bilik... akak meroyan sudah... tu je ke???? waaaaa tak mo geng dah... sian aku tido dlm nangis ooooo.... macam tak best jerk... dia buat tahu je tau... tak suke!

Tapi salah la...tah bila tah, ku sedar ada org polok aku... syadu... bukan takat peluk je... siap kata2 best2... terawang sat aku... Zamani kuar skill pujuk oooo... very sweet kan... dah!!! jangan pikir bukan2... ni nak sesi puju... suke sangat... sejuk je hati... berbunga dah hati tu boleh buat taman bunga... aku hanya mendengar madah2 Zamani... terasa macam baby... tulah! naik muke sbb dia mmg suke layan aku macam baby...suke suke... and semalam i sleep in his arm with smile... dia lak pelok aku sampai pagi, kesian dia confirm rasa sakit badan ...ahahahah...

Ha! kang ada lak spekulasi kato den cerito pasal DALAM KAIN LAK.... kalau isu dalam kain lagi hebat... tak terbaca pulak kang nanti... HAMBIK ko mulut hai si mulut tempayan!

May be betul cakap Pidah... semalam ada la sms dia... dia cakap ni hormon mengandung.. sensitip lebih-lebih... hahahah...

Actually i dont want anything.... semalam je dah buat aku happy... he ask me what i want for my birthday, i dont want anything, kalau nak bagi jugak, bagi duit tu kat aku... meh aku simpan tuk baby... tak yah la hadiah2... suprise2... semalam apa yang jadi, aku tak harapkan suprise party ke apa... just wanna be with someone i lope...spent time... macam semalam, listening to what his said, aku rasa happy sangat... i dont want anything...money cannot buy love and happiness... tak tahu la kalau korangkan... but aku hanya nak di manja2... hahah barang aku boleh beli sendiri... in fact aku boleh ambik duit Zamani beli... hahah but bila dah kawin dan coming to have baby, aku hanya mahu simpanan tuk masa depan baby... sekarang nak bersalin pun banyak nak pakai duit... so dari membazir, baik menyimpan... am i being kedekut here???? tak pa la... ku dah puas dah berboros, habis duit sendiri selama 28 tahun... now baru terkedek nak pikir masa depan... i hope it not to late la... laki ku mesti vangga oooo dengar statement aku... apa suke2???? bak sini duit tu... i simpan tuk our junior... hahahah... punah harapan laki ku sudah...

Lagi buat hati ku berbunga bila bukak blog this morning and nampak komen ni....

Sang Lelabah
said...

Happy Birthday Sayang! Moga Allah limpahkan rahmat & murahkan rezekimu mencurah2. Alhamdulillah, dah 29.. dah bergelar seorang isteri, bakal jadi seorang ibu. U've been such a wonderful wife and i know u'll be a wonderful mother to our kids nanti. InsyaAllah. I love u..only u, no other.
Always!

Im lucky to have him in my life... Zamani is all i need... the greatest gift in my life... he complete me...

And to all friends... thanks for the bithday wish...



The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

5 comments:

nasaoji said...

HAPPY BIRTHDAY kak cida!...

moga Dia sentiasa lindungi akak serta keluarga...

Zuraida jemain said...

Laa..baru 29 ke? aku since jan tu hari dah 29...hepi nirthday... and be a good mum to your baby k...i

brodin said...

So tinggal setahun saja lagi nak join the '30th' group..heehhheee

happy bzday from both of us
:D :D :D

awien & rudy

Suki Cida said...

nasaoji
thanks sister... muaksss... ceria je bunyik ucapan tu... hahah thanks again

Zuraidah
yer la... ko dah tua awal dah eh? aku baru merasa... hahahah

Rudy and awien
thanks to both of you... sangat ku hargai atas ucapan itu...

hani said...

kak cida,

happy belated birthday..sorry sesangat yer sebab lambat wish..sy x sempat bloghopping dh skang nie...apapun, semoga akak terus happy n sihat ok...jaga diri bebaik...:)