Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Monday, September 14, 2009

Teruskan la....

Aku sudah terikut2 dengan SIL aku lak, si Ijat... ahak! Ok me join the club... tetiba suke lagu ni.... meh share... sori since lagu raya ni auto play...kang memekak lak dlm blog ni lagu bercampur2... kui kui kui...

Pernahkah kau bicara
Tapi tak di dengar
Tak di anggap
Sama sekali
Pernahkan kau tak salah
Tapi disalahkan
Tak di beri kesempatan

Kuhidup dengan siapa?
Ku tak tau kau siapa?
Kau kekasihku tapi
Orang lain bagiku

Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah.. Teruskan lah
Kau begitu
Kau tak butuh diriku
Aku patung bagimu
Cinta bukan
Kebutuhan mu

Sedap uloz lagu ni... dengar la... feeling la ko sorg2 nan ada org yang marah kek ko... muaahahaha


The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

4 comments:

ana izzati said...

hahahha...welcome..welcome to the club..hahaha...memang layan abis lagu nieh

Assist. Manager said...

salam..terjumpa blog link ni kat blog kak Pnut..lepas tu terus layan...org Selandar ke..Saya orang Jasin. kat Simpang Bekoh bwh skit dr nyalas....seronnot plak melayan hahahaha...

Suki Cida said...

ana
hahah tu pasal... meleleh2 hingus akak... wkakakaka...

Asst manager
Halop... sila sila layan bloh yang senget lagi mereng ni... hehehe... saya org melaka tapi bukan selandar...selandar tu umah mak cik, saya dah kat bandar dah ayer keroh... kampung jo... aden sekarang menetap langsung kat sini...

darlink said...

jiwang gak ni SIL ana ni..kekekeke..
da trikut budakk tu lak da
hahaha