Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Thursday, December 31, 2009

Bertambahlah lagi....

Ku dah menjangkit biras ku... dan adik ipar ku yang sorg pompuan tu... muahahaha...

Kalau dulu fesyen tudung satu je... sekarang macam2... ko nak selempang ke kanan? ke kiri??? ke depan??? ke belakang? nak bungkus satu kepala pun nan ado masalah... kan??? Kalau bole semua aku nak rembat... lagi2 fesyen tudung sekarang yang simple lagi mudah... sarung je kat kepala, Insya Allah selamat... muahahah... tak payah brooch bagai...

Kat Tesco extra batu 3 Shah Alam ni, ada la kedai tudung... idoklah level tahap Ariani mau pun Arzu ka...murah pun murah... tak lebih dari 50... yang tudung harge RM 50 tu semua yang baru2 kot... yang biasa2 ni RM 10-RM 20 jerk...

So tiap kali lalu situ, ku suke je nak beli belah...dan ini koleksi ku yang terbaru...

Gigih ko aku beli sarung tangan... muahahah... nak pakai inner je mati terbakar aku... panas sehhhh! than aku beli anak tudung... so senang kalau pakai tudng yang ala2 selendang mak milah kampung sebelah, bole la di gayakan dengan anak tudung ni... sbbnya???? akak kalau pakai tanpa anak tudung ni, ku terasa penyek kepala ku...macam lori lalu atas kepala ku plak...

Ini la hasilnya... 3 sekali... termasuk selendang mak milah tu... tuk ku pakai 01.01.10 nanti... awwww...sila teka berapa semuanya???

Ku hanya habis 70++ tuk semua... kalau di bandingkan kalau belanja kat Ariani mau satu je tudung....suami ku hanya menjeling jer... tak pa sokong bini arah kebaikkan... ai bagi u pahala ni... muahahaha....


From The Half Blood Princess...with me, u never walk alone

1 comment:

whisperingmoment said...

hehe xpe kak..mule cikit2..gpon skunk byk tudung yg dah murah tau..anna pon dah byk koleksi selendang n tudung pasang siap =)..