Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Thursday, December 24, 2009

Buah tangan dari Langkawi

Time2 cuti sekolah ni, jangan kata budak2 je seronok berchuti... tapi cik gu sekolah pun join sekali... lagi2 la kalau ada kenderaan sendiri... kan kan kan??

Siapa lagi cikgu Hery ler... last two week dia, Rizal dengan kawan dia pergi bercuti ke langkawi... nampaknya memula aku dengan Zamani nak join... sbb waktu cuti sekolah july (kalau tak silap), Hery ada ajak...kot2 la nak buat lawatan kat langkawi sekeluarga... tapi end up dia pergi bertiga...

Tapi akukan kakak sepupu yang materialistik... aku minta diorg belikan coklat... tak yah cari barang yang merepek kat sana...

Aku gurau je... tak la kisah mana pun... tapi sblm hery balik melaka, dia call bagi tahu nak bg coklat... suke2...

Banyak cukulat oooo dari sana... Cik gu Hery kata... dia berhabis RM 300 tuk coklat... sebagai buah tangan... tak yah pikir nak beli apa...muahahaha....

Hery belikan cukulat tuk setiap sorang... wah wah wah... bukan takat coklat kecik2 yer korang.... banyak!!!!! dan tuk aku yang sepecial... macam tu jugak dengan rizal... yang kotak chantik tu milik aku... sampai sekarang ku tak makan... sbb kotak tu chantik....

OLD GOLD tu sedappppppp.... dark coklat... me and zamani kasik habis... sepatutnya tu tuk ibu... tapi ibu tak gemar benda yang pahit... so akak kasi kebas...

Tooooo Cik gu Hery and Rizal... thanks bro...

Wink wink kat DR JAY!!!! Apa kali ni hang bawak yer tuk akak???? hahahahah... tak penting... janji dia sampai dengan selamat... kat sini akak paw dia...

Esok Jay balik! Yabedabeduuuuuuu



From The Half Blood Princess...with me, u never walk alone

2 comments:

Cik Yayang said...

Langkawi...
Ermm....Jom trip ke Pulau Perhentian jom...ku teringin ar nk ke sana..:-)

whisperingmoment said...

COKLAT!!!sedappppp hehehe if anna pon kak da bungkus cantek cam sayu je hati nak makan =)..tapi last2 makan gakkk...akak pas da sihat kan nanti g la honeymoon lagi sekali ngn abg zamani =)