Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Thursday, January 7, 2010

Abang sayang???

Nak gelak pun ada... gelak la kalau bule...

Aku dengan suamiku kan, erk kami kalau sama2 bertentang mata, idok la jiwang... seyes je... tak caya tanya abang jamani ai...hahah menipu je lakan???

Ok semalam tengah tengok TV... tetiba soalan suami ku...

Zamani :- Eh! nape ko tak aku abang eh???

Yahhh nampak kasarkan??? tapi dia tanya tu penuh dengan blushing di muke...sambil very the manja2... tapi aku terkedu... wahhhh u selalu sepekong english dengan aku tapi nak jugak aku panggil abang ka??? awat tak cakap??? ku mmg dari memula bercinta tu nak ler panggil abang... tapi... erkkk...

Ala dulu akupanggil dia macam2... jap 'sayang' than 'bunny' than 'baby' kemudian kalau sms ku panggil 'cinta' , 'cuppy cake', ... last2 time nak tunang tu dia tanya aku, cube tetapkan pendirian tu nak panggil dia apa???

Hahah ku putuskan tuk panggil dia 'B' short form for Baby leh, Hubby leh, Bunny pun bule... babis tak leh... tu haram... kah kah kah...dia panggil aku ayang...

Dan dan semalam ketaq lutut bila dia tegur macam tu...

Nak ke??? Dia gelak malu lak... aku lak very the janggal manggal... ABANG???

Erm.. tak pa pelan2... hahaha... kot2 buat la tersasul... lalala.... ok mau sambung kija... see yah!


From The Half Blood Princess...with me, u never walk alone

2 comments:

i j a t said...

org kena masa mula2 da KAPEL tu terus decide panggil apo..hahahahha...

mesti rasa mcm pelik nak panggil abang kan??..hahahahah..

xpe2..pelan2 kayuh naa... hik hik hik

Che Ta said...

me dulu masa cintun2 saya awak je.. setat lepas akad terus otomatik naik pangkat - sorang jadi abang, sorang jadi ayang..
mula2 geli seyyy.. tiap kali panggey 'abg' je kekeh2 ku gelakk haha
but lelama dah sebati ok la