Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Saturday, May 9, 2009

Happy Birthday to My Future mOtheR In LaW

STICKY NOTE!!!! SKROL KE BAWAH TUK ENTRY BARU.....

free myspace graphics :: myspace images :: myspace pictures free myspace layouts

Today is my future my mother in law 's birthday... Puan Norhayati Mokhtar... *wink wink*

Semoga Allah panjangkan umur dan di murahkan rezeki selalu... aku pun tak tahu nak bagi apa, heheh takat menumpang nama kat hadiah Zamani je nanti... hehehehe....itu pun kalau Zamani nak letak la...


The only pic yang aku ada...hehehe

Secara jujurnya (chewahhh ayat skema aku dah kuar) aku happy dpt bakal mertua seperti diorg. Sangat penyayang and yang best diorg sporting :)

The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

7 comments:

Che Ta said...

Kaklong, eceh!
baru je nk wat entry pasai ni, nmpknya hang sudah mendahului.. wa wa bravoo!!
me oso dunno wat tp get, helppp!!
u can give yourself lah: as latest addition to the family, priceless babe!!

Mr.Ana said...

Along beli hadiah..hmmm...kalu betul la...letak la mana kami semua sekali...lagi senang....
mekasih along.....

Suki Cida said...

Che ta
Alamak! Kak long sudaaa... tak pa... blog lain2... may be u can create entry yang lebih meaningful and mendalam since u in the family lama sudah... hehehe...for my reader diorg semua dah faham dah... me always do entry tuk semua org pun on their special day... hehehe....

Suki Cida said...

Mr ana
Wait til along mung baca ni komen ni eh...

masviona said...

bagus² anggap lah parents in law sprti parents kita sndrik...:)

Suki Cida said...

Masviona
itu yang sepatutnyakan? Insya Allah i will...

Ayen said...

Semoge dpt jadi menantu yg dsayangi,ekekeke...