Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Thursday, June 18, 2009

Apakah?!

  • Aku keletihan... jalan sikit tak sampai 500 meter aku dah rasa penat... nak bernapas pun susah
  • Aku mengantuk! Dah tido lebih dari cukup tapi aku mengantuk sangat... sampai driving pun aku takut sekarang sbb mata ku letih
  • Tapi aku tak ada mual... mabuk pun tak ada...
  • Perut sentiasa lapar

Apakah? Itu tanda2nya.... ermmmm tak dpt kepastian... tak berani nak confirm... will see nanti

The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

6 comments:

HasraRazali said...

Ok...kami tunggu!! :-))

Wahizah said...

nak tanya sikit..ur hubby ada mcm rasa mual, mabuk, muntah2 tak? i ask ni pasal masa i pregnant dulu my husband yg kena mcm tu i takde apa2.

Che Ta said...

dear, kalau ada pun, most prob u wont feel loya2 nk muntah yet, sebab itu hormon hasnt kick in yet, selalu after 8w gitu baru start
apapun, shud amik folic acid NOW!!

Che Ta said...

hehe mcm garang la pulak
minum je susu ibu2 ngandung tu

Ayen said...

Harap2 dah adelaa tu....

chempaka said...

Dah baper hari tak period ek?? boleh dah ni.. tp klu buat sendiri and tak komfiden dgn jawapannya, 1 line kaaa.... 2 line kaaaa, pegi klinik utk kompemkan tau!! Ikut pengalaman kite laaa....
Insyaalah....