Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Thursday, June 18, 2009

Doa seorg suami

"Semalam i gi surau time lunch... i doa supaya Allah kabulkan apa yang you minta supaya you tak sedih lagi...."

Tersentuh tak? Time tu aku senyum gumbira... bersalah sbb buat dia risau selama ni... darling i love you... always... *sob sob*

Kalau korang rasa tak touching... itu korang punya pasal... bagi aku tangkap lentok oooo ayat tu... bikin wa cair... ahak! jangan mara aaaaa....


The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

5 comments:

HasraRazali said...

Mmg sgt romantik...dan cair mndengar nya!

Ayen said...

Hehehe...

Pnut said...

tunggu pengumuman rasmi dari tuan tanah...
apa pun extra take care...

jgn 'notti-notti' dengan zamani sangat tau buat seketika....hahahahah (ckp org kawin ni)

as i told you, akak setiap kali pregnant no mabuk or mual, semua aku humban masuk mulut terus ke perut, butttt the bapak bebudak tu lembik sampai peluk mangkuk tandas taking part mabuk, muntah etc..

sikit lagi nak kena masuk spital masuk drip je, cuma biasakalah ego, kalo pegi spital kang doktor tanya sakit apa, malu la member nak ngaku mabuk sbb bini pregnant..

hahaha

lynaleng said...

Tahniahhhhh:):):) segala impianmu tercapai...

ღ lie _nurulz ღ said...

eh,cop..cop...!!
dah ada isi ke ni kak..??
apapun,nurul doakan yg terbaik demi kebahgiaan akak..Amin..

bygkn diri ni kat tempat akak,oh sgt terharu rasanya kalo hubby kata gitu kan..