Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Friday, June 19, 2009

2009 -Segalanya Express

I just love 2009.... Alhamdulillah semua dah terjawab... memula nak rahsiakan but, Zamani tidak dpt menahan diri sbb dia dah buat entry malam tadi... last two week ku rasa sangat tertekan... dan sekarang dah tahu jawapan aku dah boleh tersenyum...

Macam mimpi... semua berlaku dlm tahun ni... tahun ni tunang... tahun ni nikah, tahun ni sanding, tahun ni juga dapat tahu yang im pregnant...

Yes... positive... baby dah 4 week 4 days... padan la aku semput semacam bila berjalan... hehehe... ok sanding will be bertiga... aku tak kisah korang nak kata apa... ni rezeki aku dan suami... and precious gift from Allah... insya Allah... so time sanding kalau tengok aku tak vogue tu, tak pa la... kalau kata gamba kawin aku tak cantik ke, aku tak cantik atas pelamin ke, aku tak kisah... as long aku dan Zamani gembira...

Thanks to all of you yang tak putus2 bagi nasihat, dan semangat... we will see sama ada cida's junior ke atau zamani's junior... tapi tak kisah... lelaki ke perempuan ke aden tak kisah da... now aku dah tak pikir nak diet... kesihatan baby the most important... so Encik Zamani bersiap sedia tuk tabung baby dan jugak mak dia... sbb lepas deliver sila hantar aku ke slim world... ahak!


The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

14 comments:

Superstar said...

congrtas my everdearest friend!! jgn lupa, kalau korang nak gi dating ke apa ke, leh bagi aku babysit anak kau. hehehee

Deqna said...

Alhamdulillah...akhirnya.. terjawab persoalannya..

tahniah cida, akhirnya termakbul jua...

so starting from now jadi diri bebaik.. jangan nak emo2 selalu yer.. tak baik tuk baby..

NeenaAnuar said...

CONGRATS! be a good mommma keh! ;)

Zuraida jemain said...

tahniah.. mmg itulah tanda2 mengandung, emo tak menentu, .. dan bersiap sedia hadapi morning sickness for next 3 month..

he he he aku dah selamat...

sanding nnt pakai je baju mengandung settle...

Wahizah said...

Congratulations, dear! So early next year lah bersalin yer..nnt kan bila baby dah besar tunjuk kan pics masa u sanding and tell him/her that u syg sgt dgn dia sampai sanding pun u bwk dia dlm perut. U will look gorgeous on ur sanding day. Seri org mengandung.

Farah said...

alhamdulillah!!hehe cepat je rayyan dapat sepupu yer...hope everything go well..jaga kesihatan elok2...jgn tahan2 makan time ni...

oh ya..always feel happy time pregnant elak sedey2..so that u can produce a happy baby!

Mama Qaseh said...

Tahniah Cida..mmm hepinya sya dgar dh pregnant..bunting pelamin laa ni kan..tu nmanya rezeki..jga diri n baby sbaiknya yea..jgn sdh2 lagi ok..be happy always wth ur baby

anna =) said...

tahniah kak coz bakal dpt baby..hehehe..pasni akk kna jaga pantang taw..

HasraRazali said...

Aku kah yg terlewat say congratulation kt ko..? Hehe tak pe la...mlm tadi dh ckp kan..:-))

Tahniah lagi sekali kat ko & Zamani..:-)

ღ lie _nurulz ღ said...

alhamdulillah.syukur..
tahniah kak cida..jaga kandungan sebaik mungkin..
gembira dgr berita ni..pasni rayyan ada geng la..

~CiK LaDy AnGeL vs DeViL~ said...

congrats cida...
bestnya...da nk jd mama kn...kita btunang sama ari tp u kawen dulu & dpt baby dulu...jelez nih...hehehe!!
so pasni u take care taw...jgn emo2 da...i doakn semoga u sihat semasa mengandung & selamat melahirkn ur little junior...
congratulation again....
;)

Anonymous said...

Congratulation sis! -AzyAzfa-

chempaka said...

Syukur...syukur...!! berkat kesabaran and doa, termakbul jugak!!Februari thn depan boleh la kite tempah duduk katil sebelah2 kan?? hikhik...

kite dulu...time2 gini mmg tak mabuk! makan pun bole...sumer maintain ok jerk! cuma perut cam tak selesa..tp mari kita lihat next week..haha! hopefully cik cida tak uwek2 ler...tp best gak klu join the club sesama! haha...sorry, gurau2 jer!

tahniah and jaga diri bebaik! now, syok sikit ader kawan nak kongsi2 info...yeay!

LubLy said...

superb!...thanks God being my sista a Momma...Congrat for u,sis n bro!