Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Friday, June 12, 2009

:(

Ada org dah confirm... adehhh tetiba aku tak tentu arah... adehhh how bout me??? confirm ke? try to buat tak tahu just wait til the day tapi tak bole... nak try sekarang kalau nan ado aku sendiri frust... apakah?!! akukan mmg gini...masalah kecik besar-besarkan macam masalah negara...


Tahu...tahu... rezeki org lain-lain...tapi faham tak?? its not aku yang saje nak emo-emo... so sad... very sad actually...

Like watz zamani always told me... ada rezeki kita ada la... have more faith dan let HIM decide for us...


The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

11 comments:

chempaka said...

Insyaalah, kite sgt2 doakan awk!! jgn susah2 hati ok!! tapi..... ada rasa lain dari yg biasa tak???

Suki Cida said...

chempaka
doa eh... tu la masalahnya tak rasa apa-apa melainkan rasa nak cuti... :(

Che Ta said...

eh jgn stress, nnt lagi tak jadi hehe
apa2pun enjoyyy

atty's said...

suki..kty doakan suki..insyallah ade nanti..amin..
yg penting happy selalu..jgn stress.

lynaleng said...

salam cida syg,

kakak amat memahami perasaanmu itu..:):)akak pon sama laa..sejak akak kawen dr tarikh 080209 lepas tiap2 bulan excited menunggu n trus menunggu (ada ke takde ade ke takde)hingga bulan ni akak pasrah jerr...dalam hati tak sabarrrr sgt nak dapat org baru huhhuu...doa byk2 yerr.. apa2 pon usaha tangga kejayaan cahyok2 hehehe...

p/s: akak ni peminat blog cida laa..tiap2 hari mau tau ape kisah cida bestt sgt..salam pekenalan

Suki Cida said...

lynaleng
Salam jugak buat akak... oh thanks sbb sudi baca blog ni :) guess tak semua org bernasib baik eh? tak nak berharap but bila terasa sintom nak cuti tu mule rasa down :(... anyway selalu la drop komen ok ;)

Suki Cida said...

CHE TA
:) ok....

Atty
thanks atty....

Anonymous said...

actually to expect a new member in the family bukan secepat yang disangka...tempoh sebulan bukan lama sgt...hanya segelintir jer yang lucky, terus dpt tanpa byk masalah...kebanyakkan org kt luar sana tu, beberapa bulan baru berhasil...lagi kesian ada yang bertahun2 cuba baru dapat...lagi malang bertahun masih xde hasil...so kesimpulannya tempoh sebulan tu x byk yang boleh kita harapkan....mungkin itu isyarat dari tuhan utk kita melengkapkan diri lagi before yg teristimewa hadir dalam hidup....

a reader from KL

HasraRazali said...

Insya Allah...Tuhan dh menjanjikan rezeki utk umat nya...cuma lmbt atau cepat ajer...Yang pasti kita yakin TUHAN pasti bagi..bila tima masanya..:-) okey...cheer my friend!! ~hugzz u~

Suki Cida said...

Anonymous
Yah...true...kita merancang, nak bagi tak nak bagi kerja tuhan... but hopefully saya harap saya tergolong dlm mereka yang bernasib baik tu...

Hasra
Thanks dear friend... doakan semoga semua berjalan dengan lancar

Superstar said...

wah, expecting ke? potiong line aku! hehehe apa2pun i'm happy for you.. anak kau, anak ku jua.. boleh? over aku kan. hehehe