Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Saturday, June 27, 2009

Happy Burfday Che ta....

Nota Melekat Sepanjang hari....
tuk entry baru? Sila rajin2 sekerol ke bawah

free myspace graphics :: myspace images :: myspace pictures free myspace layouts

Me and Zamani nak buat special wish sikit hari Jumaat ni... jeng jeng jeng... kalau live suami ku itu dengan tak tahu malunya, dia kompom menyanyi lagu wajib dia...dlm 3 abdul tu... ahak! memekak je kalau makan kat luar... suami siapa yang suara nyaring tu? nama aku jugak di sebut...

see...see... aku suke ke laut tangkap ikan tau... make it short will yah cida?!!!!

(Gelak syaitonnnn!) Nak wish happy birthday to my beras... kuikuikui... Biras... Happy birthday yang ke???? Ehem ehem ehem... Semoga panjang umur dan di murahkan rezeki selalu... rasanya tak dpt nak sambut sama ari nikan coz che ta satu family balik kedah makan dorian kat kampung... heheheh...

Have fun today yah... sambut selagi boleh...

Pst pst... Mr Ana bagi apa ari ni? heheheh being kepochi! ok che ta... happy birthday dan smile all day tau...



The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

4 comments:

Hasra_Razali said...

Happy Birthday utk Che Ta...Selamat pjg umur dan dimurahkan rezeki...Ermmm best nya makan durian...nak cikit!

anna =) said...

akak,..nk cilok gmbr leh?..kuikuikui..

Suki Cida said...

hasra
on behalf che ta... thanks...

Anna
silakan....

Che Ta said...

wahhh BIG THANK YOU to all!
alalaaa gambar gumuk ku itu jugak le menjadi paparan!

hadiah hari jadi tahun ini ialah anak2 pakat2 demam.. huwaaa