Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Friday, July 31, 2009

Edaran Kad Sanding

Sticky Note Korang Scrol la kat bawah kalau ada cerita baru


Less than 30 days... reception wedding me and Zamani akan berlangsung... so it time to edar2 kad kawin... followers! Anda di jemput hadir... so drop ur house add at shida@nakhoda.com.my pakai email opis aku je la...malas nak bukak yahoo aku... jangan mengatal nak minta kad tapi tak dtg yer sbb jemputan ku sangat limited, so hopefully janganla ada yang dengki nak kad tapi tak nak dtg... sedih sangat2... kalau tak sempat ku hantar kad, maka ku email je yo... aku sanding sekali je seumur hidup... Zamani aku tak tahu la...kot dia nak lagi naik pelamin gune ruang yang ada tukan.... berani buat... yang tak follower, baca senyap2 tu, pun di alu2kan tuk datang... tolong yer kad sangat terhad... so harap sangat beri kerjasama, yang tak leh nak gi jangan la hantar email suruh aku hantar... sian pada yang bole pergi... tapi aku tak bagi... sob sob...

Majlis will be kat :-
Kampung Pengantin, Jalan Genting lama

( yer ke ni? salah sila betulkan) hahaha majlis sendiri pun tak hengat ke?
Hari :- Sabtu 8.00-11.00 Malam...
LUPA LA PULAK
Tarikh :- 1 Aug 2009
MALAM! KORANG DTG PAGI, SILA TOLONG AKU SUSUN BARANG... PERTAMA KALI WEDDING PAGI BEBENOR... HAHAHAHA



Map tuk ke sana... sila tengok btul2...



The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

10 comments:

NeenaAnuar said...

wahhh.. bestnyer bersanding malam... harus ku bergaya vogue malam tuu... hehehe.. tapi harus tak leh lebih dari tuan pengantin lerr kann... mau cida tetak aku ngan parang nanti... huhuhu... :-P

oh ya.. betol gak tuu.. tang jemputan tu.. memang penting.. sometimes biler org tak ajak.. ckp tak ajak.. nanti biler dah di ajak.. tak nak dtg lak.. actually bende amat penting.. nak2 dlm zaman skg nie.. semuanyer duit.. so kalau dpt buat RSVP betol2.. ianye amat memudahkan pihak tuan rumah.. cam neena nyer wedding dulu pun kene camtuh jugak lar.. semua kata nak dtg.. tup2 ade gak yg tak timbul.. tak per lar.. nak wat camner kann...

apa pun.. just do not worry about people's mouth lar gurl! kalau cida harus belasah mereka2 nie.. belasah jek! wahh.. aku tiup api kat cida nie.. ahaks! :D

Hasra_Razali said...

Ko stepler je mulut org tu..suruh dia jgn dtg...bagi mulut dia rehat sikit malam tu..kang dia dtg, bnyk pulak dia nk berckp...aku pasti dtg..aku dtg bersebab okeyyy...haha...salah satu sbb dia, sbb aku dh dpt kad kawin ko! tq!

..gReNnzHeaRT.. said...

waa..beshnye kalo dapat pigi..tapi tak dapat coz jauh maaa..hihi.. so slamat la sumenye yek untuk sis!! karang sy mintak kad, tak p, saje jek kena (tampo lelaju) kat sis, hehe.. nway, sy doakan sume berjalan lancar mcm yang dirancang.. bo layan la mulut2 longkang tuh, jeles la tuh tgk org epy..ish2, bawak2 la tobat..kan kak..ok, kemain lak banyak cakap..hoho ..O_o

ana izzati said...

hahaha....kak hasra..stepler???...
waaahhh...gile ganas..hikhik...
pas stepler tu kak long wax kan skali mulut diorg tu..hahaha..
padan muka...biasa sgt kutuk ngumpat org...
haih!..[x puas ati..anti pd pengumpat!]
huhu..

pepon kak long..insya-Allah majlis mlm tu akan berjalan dgn lancar..
amin..

fealize_eleanoer said...

saya tlg tmbh..

lps stepler..lps wax...kasi letak papan pastu pakukan siap2!..

hahahaha!

ana izzati said...

hahahahahahaha.....Great job!...
ayuh buat mcm tu kak...

kenet! said...

ala.. npe jauh sgt..
huu.. btw congrates yer..!

LubLy said...

org pun nak kad kak...nak²...

Superstar said...

terasa aku part ko ckp "Allah tak susahkan rezeki aku untuk dapat anak".. iyerlah rezeki masing2 kan. Allah lambatkan rezeki aku, jadi kau untung la, tapi aku nak kau tau aku langsung sedikit pun tak jeles yg kau pregnant dulu ke apa ke.. wish u all the best during and after pregnancy yeah..?

sesiapa yg ckp buruk pasal kau tuh, kau redhakan ajerlah. kau tgh pregnant, kena la jaga tutur bicara yer.. takmau nanti baby terikut. :p. kau aminkan ajer sesapa yg ada niat tak baik or ckp buruk pasal kau yer..

autobot transform said...

huhuhu leh datang x nie?hahaha