Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Wednesday, July 22, 2009

For You

Kau hantar msg meminta maaf pada aku personally... i read... hanya diam sbb mula terpikir mungkin aku juga ada silap... but at your wall kau hina aku dengan kata2 yang amat pedih dan ia menyakitkan sakit hati... i know its meant for me...may be kau nak aku rasa apa yang kau rasa, fine...aku terima... mungkin kau lega bila membaca ppl curse me all the way... and sangat sedih bila aku baca semua tu... but u still dont get it kenapa aku menjauhkan diri dari kaukan? You call us friend... but you personally wrote you dont want to friend with us until kiamat... thank you... thank you for every thing... aku tak akan lupa jasa baik kau sebagai seorg kawan selama ni... malah aku harap Allah balas setiap pertolongan yang kau bagi pada aku sbb aku sendiri tak boleh dan tak mampu nak balas semua kebaikan kau tu... tell the world aku salah...just tell the world aku silap... and tell the world betapa ruginya kau dapat kawan seperti aku... but me personally dr hati, nak ucapkan berbanyak terima kasih atas pertolongan kau selama ni... kau berhak memilih siapa pun kawan kau... aku tak larang, aku tak halang... if kau terasa dengan aku... aku personally minta maaf... im not gud friend... but for ur information... what ever you done, aku tetap pegang semua rahsia yang kita kongsi... sbb aku tahu itu amanah, itu maruah, itu tugas seorg sahabat... walaupun aku sangat marah kau sekarang... kalau kau di tempat aku, aku khianat kau dengan berbaik dengan org yang aku tak suke... apa kau rasa? Aku pun tak tahu kau side mana, mungkin kau simpati dengan dia, kau nak tolong dia... aku tak salahkan tindakkan kau... sbb itu aku menjauhkan diri... mungkin aku bukan kawan kau or may be aku tak layak nak jadi kawan kau... but pls... seteruk mana pun aku di mata kau... tolong hormat aku sebagai seorg manusia... aku cukup tertekan dengan apa yang terjadi, jangan tambahkan dengan hinaan dan cacian...

Maafkan aku sbb aku bukan kawan yang sempurna... tapi seperti mana kau, perasaan ku jugak tercalar... cume aku tak sekuat kau...aku tak sekuat kau tuk terus menunding jari... sbb aku masih lagi ada rasa terhutang budi... masih lagi ada rasa kenang budi... cume cara ku mungkin salah... tapi apa pun aku tetap berterima kasih sbb kau sudi bantu aku...


The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

5 comments:

ana izzati said...

kenapa nie kak?..ade problem ke?.. :(

Suki Cida said...

izzati
:(

Awien Ghazi said...

:( it does hurt. just leave it for awhile... it will take times to cool down.... bila dah sejuk nanti, sampai masanya... go n find your friend... i don't know how u going to handle it but things will be ok. ;)

ana izzati said...

sabar je lah kak..kawan sememang nya begitu..adakala nya bila dia senang,begitu cepat dia tinggalkan kita..bila dia susah,begitu cepat mencari kita..lumrah kehidupan kak..kita semua dah pernah rasa semua tu..tapi kita masih menganggap dia kawan kita..biarpon dia x anggap kita nie kawan dia..sabar lah kak ye..

Fadhlina Budiman said...

cida..r u ok?what happen,bebeh?