Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Wednesday, July 22, 2009

Ujian Tuhan....


Tuhan sedang menguji aku dan suami ku... sejauh mana kami dapat bertahan, sejauh mana kami dapat bersabar, sejauh mana kami dapat bersatu....


Lebih baik berdiam diri lebih baik dari berkata-kata... kerana kata-kata itu bole melukakan hati...

The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

8 comments:

Fadhlina Budiman said...

Cida..sabar yer..*sobs sobs..

hani said...

Kak Cida,

Sabar ya..doa banyak-banyak. InsyaAllah dipermudahkan..happy2 k..:)

Deqna said...

Darah tgh manis tu... lagipun majlis tak lama jer lagi tu.. so, bykkan bersabar yer..

lidasyah said...

naper ni cida.. selalu suka baca entry cida yang romantik, lawak... ni sedih2 ni.. sabar yer.. doa n selawat byk2.. insyaALLAH segalanya akan ok...amin...

ana izzati said...

banyak2 kan bersabar ye kak..berdoa banyak2 mudah-mudahan xde ape2 buruk berlaku..

Hasra_Razali said...

Semoga kesabaranmu dan suami mu ada hikmah nya..amiin...

Awien Ghazi said...

i'm not sure what happen to both of u, somehow, i think it's normal tak kisah lah tahap mana sekali pun.. but ada masanya kita - suami isteri - perlukan mode 'silent momment'... so gunakanlah sebaik mungkin... ada kelebihannya... esp selamatkan hati antara satu sama lain ;) good luck.

Che Ta said...

u got my emel n no
feel free to utilised it