Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Friday, July 10, 2009

he he he

Me wish wish En Zamani .... maklumla... dah 2 bulan jadik binik dia... (hahah vangga la tuh), aku tak harap pun ada ucapan ke apa ke from him... tak jadi isu pun... kalau ingat, maka ingatla...kalau tak ingat tak pa... sbb terpandang tarikh ari ni, tu yang ingat tu...tak mustahil lama2 malas nak kira... baru2 mmg ler rajin.... so aku email la dia...

Ku tersenyum bila dia jawabbbb

It’s ok.
Don’t have to say sori.. xu x buat slaah pun.
Keadaan x mengizinkan u buat sume tu.. and I paham sesangat.
To me, yg penting sekarang ni..kesihatan both u & baby.

U kena rehat yg cukup & jgn buat kerja2 berat… kena makan yg berkhasiat so that our baby will be strong+healthy.

U’ve been a great wife to me… and for that, I LOVE YOU SO MUCH!
ONLY YOU, NO OTHER!

Happy 2nd Month Anniversary my love!



Lalalalala semangat nak buat keja ni! SEMANGAT!

MoTip gambar? Sekadar Hiasan... ku jeles badan ku kurus lagi time ni! Second... heheheh nak pakai inai lagi bole? wahhhhhhh sungguh gedik! ahak!

The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

5 comments:

Ena Qaisya said...

syeksyi model blakang tuuu

NeenaAnuar said...

Selamat menjadik pasangan suami isteri selama 2 bulan! :)

Deqna said...

haah baru nak cakap apa lah zamani buat kat belakang tu?? laki sapa yg seksi itu?? haha

Sang Lelabah said...

Ena, Neena & Deqna (aiseymen, cam sedondon je kan)..hahaha..

saya sedang mandi time tu & tetiba ade paparazi ceroboh amik gambar...sib baik sempat cover ape patut...hish!

Suki Cida said...

ena
ooo import dr umah... wakakaka

neena
thanks

Deqna
suami saya la... hahahah...tu la susah nak dpat model bawah shower ni... heheheh

Sang lelabah
nak kaber apa????? heheheh... cit menceroboh apanya??? ceroboh pun org tu bukan main posingkan? lalalalala