Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Wednesday, July 29, 2009

Inai di jari

This week pakai inai... glub glub...

Gigih suami ku potong kuku everytime kuku dia panjang... alah dia nak ilangkan inai time nikah tu... bukan aku tak tahu...rasanya tinggal sikit je lagi... dah ilang da... tapi kena pakai balik...wakakaka i like! mesti akak kedai tu gigit jari kaki dia,kan kan kan????


Oh... ada org tegur aku tadi...


EEEe dah nampak perut u... nak ada baby... congrate...


Ahak! Time sanding jangan tegur2... anak aku kecik ati...ahak! bagi dia enjoy sama dengan ibu and abak dia atas pelamin... yah yah!

So En Zamani... saya suke anda pakai inai sbb saham anda jatuh merundum, terjunam... kebabommmm!!!!


The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

2 comments:

Fadhlina Budiman said...

Kasi pekat sikit inai tu..letak arang lebih yeh..yeah yeah

Deqna said...

pasni kena pakai inai lagi kan.. hahaha sian si zamani.. jenuhlah dia nak tunggu kuku dia panjang balik...

biarkan saham dia turun balik..haha