Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Sunday, July 5, 2009

Sambutan Hari jadi Cik Hasra

Terkedek2... baru nak buat entry.... aku org yang paling lambat buat entry... yang lain dah selamat da...

Jap aku nak recall lik malam kejadian... maklumla aku ni pelupa... muah muah muah... oh!!!! ok... Hasra telah mengundang kami (blogger-blogger) tuk bertemu... Cik Hasra ni kalau jejak kasih org mmg bagi kat dia... mmg dia suke... so pertemuan di adakan di????

Agak jauh bagi aku... walaupun keadaan aku tak sihat malam tu... tapi Hasra punya pasal, ok la pergi jugak...sambil2 pujuk2 En Suami tuk join sekali... Zamani ok je... dia mmg best dan sporting... semua dia sokong, but of cos dia akan tanya aku betul2 la sama ada aku larat ke tak...

Ok nak cerita macammana aku kenal Hasra... aku kenal dengan dia kat MIRC, Channel Cikamat... wah now i miss all Cikamat's member chat... yang ada Hasra, Zura, Azy dan Qiss (mengikuti jugak baca blog aku ni)... tapi dulu aku tak suke Hasra!!!!! hahahah Hasra mesti gelak baca ni,kan hasra??? Dia letak user ID dia Ayang_baby... so kesedapan semua org panggil dia Ayang la... and its happend when aku bukak YM ex aku yang ala ala sengal dulu... ahahahah.... pop out kuar window yang tertulis....

"Sori Ayang baru balik makan..." Wah mak cik terlebih panas... guakan tak reti nak control emosi sendiri... heheheh... tapi sekarang aku dah baik... bluek... tanya ar Zamani ada ke aku cek2 email dia semua??? Tak ada maaa.... so Hasra yang serba salah dok pujuk aku, terangkan keadaan sehingga la we become best buddy...kan Hasra... tu la ceritanya...

Ini soalan aku akan tanya kat Facebook kuiz nanti... ahak! bodo je alasan... sajer nak panjang entry...heheheh...

Malam tu kami lewat... macam aku cerita pra-story before this... Zamani marah2... biasalah pembawa budak... wakakaka....semua org dia nak marah... aku suruh beli kapal terbang tak mo... kedekut duit... kan senang? majlis start kul 830 malam, 829 malam dah boleh kuar umah dah... hua hua hua

Sampai Bora ombak kul 9 malam... masuk2! alamak ku glamor sekejap... macam di kejar paparazi... wakakakak... tu yang muke terkujat tu...terus jadi pemalu... ai ni automatik sikit, tk leh tengok camera... tak tahu nak buat apa... ahahahah....

Sila abaikan muke aku yang ala2 berlagak! Gemuksssnya kau cida woi! So at last dpt jumpa semua... selama ni baca blog je... ni jumpa jugak... Awien! Sila update blog selalu... Deqna aku ikuti kisah dia dah hampir setahun lebih... kalau tak kerana Hasra, tah bila akan ketemu eh!

Bergambar sakan...

From left :- Neene, Cida, Deqna, Hasra, Awien,Za, Ijat ( semua blogger kecuali Za)

Oh sudah keluar kek oooooo.... best giler... sila buat macam ni kawan2 sekalian alam!

Semua gelak tak hengat ko!

Ucapan burfday lady!



Bersedia tuk nyanyi...aku dengan ijat berdoa, Zamani tak nanyi... mau skit jantung aku!

Lepas sesi potong kek... sesi makan-makan... aku teringin makan gado2 sunda... ooo sangat best... char kueh tiaw tak laku... tetiba lak tak ada selera...

Lepas tu? Sesi bukak hadiah... oh aku je tak bagi hadiah... walaupun hasra dah bagi tahu awal... but harap semua maklum yang aku kena rehat cukup, so kalau aku terlepas ke Shopping mau aku tak sedar diri, so bawak diri dan suami je... ahak! Ampun eh Hasra... will get something for you tomoro, insya Allah....

Hadiah dr Lee dan Za.... apa dia???? hahahah rahsia wanita... nak sila gi blog Hasra!

Semua pakat nak tengok... very the kepochi kitaorg semua kan?

Than hadiah dr Awien... bunga, buku panduan apa eh... dengan voucher metrojaya... wahhh sakan belanja Hasra esok... heheheheh

Neena bagi bath form eh??? Vah Vah... sila vangi lepas ni yah!

Deqna dan suami bagi bantal... ha sila rindu Deqna peluk bantal... jangan lak ko termimpi2 Shah pulak.... heheh larikssssss... ampun deqna... wah wah Senyum sampai ke telinga Shah!

Sang suami dah get ready nak beli camera tuk tatapan cerita para isteri... alah alasan je tu... bukan leh caya ni... hahahaha... mau intip siapa tu? Tapi bagus jugak camera ni... hasilnya? Lepas makan semua gedik nak bergamba... hahahah i like! So saksikan la gamba2 di bawah...

hahahah ni camera si Neena... ok la jugak hasilnya... yang si Shah pegang tu, hasil dia lagi da booommmmm! Tengok blog hasra... dia bithday gurl...so gamba2 tu cantik...dia letak kat blog dia... saiz pun boleh tahan besar... kalau aku ambik, tah esok petang siap entry aku agaknya... ahahahaha....

Dalam bergambar, mamat ni dtg minta fon number Hasra... "Aci aci! Kasi la number fon!" Waakakakak.... gurau je Hasra... tak baik... kang tambah setahun kang! Siap tunjuk bil kot kat Hasra... tidak ku ketahui... ambik balen duit kot... tu hasra pegang duit tu... iyo la agaknya...

Tu laki siapa lak tu... haizzzzz.... ceria tul suami ku ni!

Us

Sesi motivasi diri... Hasra kami semua sayang sama kamu... kami tak mau kamu melakukan kesilapan yang sama... kena mula hidup baru... dan kami sentiasa bersama mu... heheheh

'Bodi gad' Hasra malam tu... sekali petik 4 yang dtg tau... ahahahaha.... apa-apa pun percaya semua ni di tentukan oleh Allah... satu hari masa mu akan tiba jua... so jangan sedih2... sbb aku tahu kau dah kuat! Hugz gurl friend...

Korang yang tak faham, buat2 la faham! Nanti tunggu next entry aku... heeheh, faham la apa yang aku maksudkan nanti... ni aku nak tido... esok nak cari barang... maklumlah nak sanding, barang hantaran tak complete lagi...hijau kak andam aku nanti bagi last minit.... ha ha ha!



The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

5 comments:

Hasra_Razali said...

OK DAH DPT HADIAH BESDAY..:-) THANK YOU VERY MUCH + SERVICE LAGIK....

Deqna said...

tak aci.. nak tau apa yg has dapat from cida pulak.. yg lain2 kita sumer dah tau kan??

Superstar said...

aku jeles sbb aku tiada disitu pada mlm itu!!!

NeenaAnuar said...

aik.. ingatkan cida dah citer dah... rupa2nyer cida lagi lewat dari neena.. hehehe...

Anonymous said...

wah! sgt suke..ingat lg akak kt azy ek? hehe..tibe² kenangan kat cikamat muncul kembali..ahaks! hasra pun cikamat chatters ke? cmne azy leh x knl ek? salam perkenalan utk cik hasra..;) -AzyAzfa-