Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Monday, July 13, 2009

Thank you Darling....

Sori ke-bz-an lately.... so aku update sepantas yang bole... sebelum aku bz buat kerja....


Hadiah Second month tuk aku dari suami terchinta.... sangat tak sangkakan.... ok dah dapat agak...kalau 10 Aug Zamani balik lambat, maka dia carikan aku bunga...hahahah...da dua bulan dia bikin aku hangin sbb balik lambat... tapi tahu2 ada bunga... i like...


Nak layu da bunga aku.... tapi sempat snap pagi2 tadi....


Aku tahu aku dengan Zamani baru je kawin... kalau nak ratekan aku dengan dia ni, masih peringkat bahagia awal2 perkahwinan... but aku rasa aku tak buat kesilapan salah mengkahwini dia... sebb dia sangat romantik... penyayang... seorg suami yang sangat baik... so aku tak mengharapkan lebih dari Zamani... *wink wink*





Alhamdulilla... since we all kawin, Zamani tak miss lagi tuk peluk aku... walaupun gaduh, tengah dingin... dia tak pernah angkat kaki kuar rumah... tak sampai one hour dia akan terus pujuk... bikin akak cair... heheheh... seyes sbb waktu tunang, dia jenis keras hati... pujuk sekali tak jalan, than jangan la harap nak pujuk lagi... ha! dia jenis gitu... but so far im happy la... lagi tengah mengandung ni... ermmmm dia makin sabar... syabas sayang...


Since preg ni, dia lak lebih bertanggungjawab... sampaikan dia sendiri ingat bila next appoinment aku dengan Dr Rafiq... macam semalam... tetiba je... tak ada topic...


"Your next appoiment dengan Dr Rafiq 7 Aug kan?"


"Tak tahu... dia kata one month from last visit"


"Yah la... ari tu kita gi 7 July... so next visit 7 Aug la..."


Ermmmm sumpah aku tak ingat bila aku jumpa doktor... tapi tersenyum bangga sbb sang lelabah ingat semua....


Thanks Darling... ur the best! Muaksssss

The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

4 comments:

Sang Lelabah said...

U're welcome Hunny!
Dah kawin..dah ade tanggungjawab ma...
Sape x sayang bini ooii! heheheee..

Suki Cida said...

Sang lelabah
sayang you... heheheh... sori i tak bagi u apa-apa je... hahaha tapi janji i jaga harta u sebaik mungkin ;)

autobot transform said...

muntah2...hahahaha

Suki Cida said...

autobot transform
ok tak ni? heheheh... tak pa kasi can kat kitaorg eh... hehehehe...