Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Sunday, August 2, 2009

Alhamdulilla...

Alhamdulilla... semuanya dah pun selamat... tak la aku dok risau pasal muntah atas pelamin ka...apa ka... Baby, your being so gud yesterday... risau sangat sbb morning sickness ibu sangat la teruk lately... but yesterday tak ada masalah walaupun sehari sebelum kejadian aku tido sangat lewat, tapi bangun awal pagi... dan tak sarapan hanya makan roti... ingatkan mmg mabuk malam ni, but alhamdulilla... bak kata abak dia ( zamani) dia nak rest and bagi peluang ibu dengan abak enjoy the nite!

Ok tak ada apa nak tulis panjang... tapi aku happy semalam... aku puas hati dengan baju... make up... rambut... videoman... cameraman...pelamin... walaupun kedatangan tetamu tak ramai sbb perhimpuan puaka tu! cis! Tapi alhamdulilla smua berjalan dengan lancar...

Ok few gambar tuk tatapan korang... hehheh... chantik tak? sila cakap chantik... kalau tak ku cucuk2 mata korang....

Pelamin

Me and Beloved husband... chantik tak kami? Ku terasa saloma... kalau Zamani tak pakai tanjak tu... aku tinggi dia ok! tetiba naik tinggi... rambut tah berapa inci...kasut pun dah berapa inci... tetiba ku rasa tinggi... ahak... i like... love you Sri Yanti...

Pengapit kami... Fifie dan Hasra... wah wah sama padan... Hasra terima kasih... aku rasa dia betul2 pengapit yang best la.. sbb sampai akhir majlis dia setia menanti aku... ehem2.. best oooo... ambik berkat sama mana tahu lepas ni dia lak. Uhuuhuhu.... Sama cantik, sama padan... i like!

Sanding...

Acara potong kek...

Acara makan beradap... ooo tak tersentuh makanan ku... sbb time ni org nak bergambar... MC tak kasi chan ler kami melantak... haizzzzzzz... nak potong kek cepat2 pulak...

Acara suap menyuap.... ahak! i like...

Pose bersama adik terchinta... ahak! Ok muke buruk sbb time ni majlis dah habis... aku dan zamani keletihan, tapi ku bersyukur semua berjalan dengan lancar...




The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

11 comments:

ana izzati said...

tahniah kak..alhamdulillah majlis mslm berjalan dengan lancar kan?..hehe..i like!..hehheehe..moga bahagia selalu kak.. ;)

Baby Angel said...

alhamdullilah, your wedding is finally settled. You can move on to other aspects of your life, like focusing on your baby!

Sorry I cant be there, but thank god all went well for you :)

Hugs!

Pnut said...

Cida..pelamin sweet... simple je, tp lawoooo..

baju pun malatops...
and the mekap, mmg cantik.. tak la macam opera cina sangat...

malatops la... makanan pun sorga... best tu akak duk kat belakang sikit, dengan sedara mara zamani kiri kanan meja, bestnya depa cakap kedah, rasa nak join je...terasa macam kenduri kat kedah pulak... tetiba rasa rindu kampung halaman..eheheh

chempaka said...

cik cidaaaa!!! cantiknyeeeee!! lawanyeeeeee!!! kaler merah tu sgt2 sesuai utk korang berdua... berseri2 sangat!!

and... i'm so sorry!! en.awk terpaksa dikerah bekerja malam tu!!! tak dpt nak dtg..huhu!!

Anyway... semuanya sudah selamat! take care!!

Hasra_Razali said...

Alhamudulillah..majlis berjalan ngn lancar nyer...ko ckp aku pengapit yang bagus??? kalau bagus, takde peristiwa bunga telor tersangkut kt kain ko tu tau!! ampun sgt ek...hehehe...tp ada "hikmah" nyer jugak terjadi nya insiden itu..wahahaha...

fealize_eleanoer said...

hahaha...

i lap u 3 la shida...

oppss...i ade gmbr menawan kalbu tang pengapit kite tu shida...auwwwmmmm....;))

nnt i publish k...

hasraaaaa...jgn kejarrr aku...larikkkkk!

wakakakaka!

Wahizah said...

congrats dear! you look so beautiful in red! semoga berkekalan hingga ke dalam syurga. hope baby tu akan jadi sgt cute, preety, handsome like the parents!

NeenaAnuar said...

alhamdullilahhh.. everything was great that nite.. memang segalanyer cantik.. menarik.. ko memang da bomb!! :))

Deqna said...

Alhamdulillah sumernya sudah selamat... merah memang sesuai dengan korang berdua..

Farah said...

tahniah!! pelamin sgt cantek!

nape adik pengantin tak pakai baju merah jugak?

Wahidah said...

alahai so sweetla..cantek je korang berdua