Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Monday, August 3, 2009

Pasangan Sensasi

Malam tu bukan aku je pasangan serasi... ahak! aku dengan Zamani biasalah... wakkaka... kami mmg pinang di belah gergaji... lalalalala tak di sangkalkan lagi kan... ahak! terlebih sudah...


Terasa sultan melaka sudah laki aku tukan? Org lain sanding nebes... dia dok tak leg diam2... org kata tunggu kak andam siapkan... pandai2 nak siap sendiri... eshhhh nak tarik je telinga tu... heheheh but Zamani menceriakan keadaan aku yang agak nebes tu...


Ni pasangan veteren yang serasi... ahak! Ibu dengan ayah... ayah nampak sangat kalut... sampai naik atas bilik pengantin... hahahah tetiba... padahal tugas dia berdiri tuk menjambut tetamu... muahahahah

Satu pasangan lagi Mak dengan Abak.. i like... time mak duduk kat situ... sedara mara semua nak tepung tawar... very the funny... pengantin lama la katakan... mmg kecoh habisla malam tu...

Pastu ada lak pasangan yang tetiba nak bergambar...wink wink...


Jay tetiba request nak ambik gambar dengan ijat... memula jay memain je... konon2 la...

"Ijat tu adik ipar kak cida eh?"

"Ha! Adik ipar aku... asal?? " Takkan berkenan JUGAK kot...

"Kalau esok org ambik gambar dengan dia bole?"

Aku tengok Jay... ko biar betul??? Request ambik gambar??? Giloz apa??? Bukan apa Jay ni pemalu...agak susah la nak request, apa lagi nak ambik gambar ni... NA MUNGKIN ok!

"Betul ni?"

"Betul la..."

Che chewah... hari kejadian memalu... aku terus je panggil! Ijat yang sporting terus je bergambar... apakah???? hehehehe... Tak pa kenal2... So tu la dia... ehem ehem jejaka sarawak... tak pa naaaaa... kang ada masa bebila boleh ambik gambar bersama... ahak!

Tapi semua tu biasa je kan? Jay dengan ijat pun alaaaaaa... pasangan mude... aku ada berita hebat lagi! Anyway tengah tengok2 gambar kat camera ijat dengan abak... sekali tu ada pasangan hebat ko!!!!!!! erm lebih hebat dr aku...



TADAAAAA.... Fifie dengan Hasra... bukan main OBER eh korang!!! aku ada la bersungguh2 minta diorg ambik gambar bersama... tengok dah posing sendiri di belakang aku??? How dare you bakal BERAS??? opsssss? ada apa-apa ke???

Che Ta, nampaknya kita ada BERAS yang baru... beras taj mahal... wakakaka terbaik dr ladang... So sweet... dan diorg pun so sporting... sama padan, sama cantik... gurau2 sampai lupa aku dengan Zamani... cis! Tapi diorg menjalankan tugas dengan baik... i like... we all semua like... abak yang best... tepung tawar aku dengan zamani, sambil2 tepung tawar Fifie dengan Hasra... wakakak syok syok...

Erm banyak gambar diorg... tak pa aku upload pelan2 eh... than aku TAG...

Rasa2 bila agaknya Fifie mau pinang Hasra??? Wah terlebih sudah mulut kakak ipar... tak la... boleh la aku , che ta dengan Hasra makan hati berulam jantung kat depan pintu umah kalau diorg adik beradik dah berkumpul dan kuar diorg mmg lupa jalan balik umah mak... kan che ta? Che ta dah rasa... aku pun dah rasa, tunggu fifie dengan Hasra la pulak... Che Ta kira ada anak jugak la, so dia malas nak join the club, redha je kalau suami dengan adik2 dia belum balik, since aku dengan hasrakan rapat, ada la jugak aku geng...jom hasra kita makan kuaci depan pintu tunggu depa balik eh... wakakakaka...

Chewah veranggan lak akukan... diorg tu tak ada la apa-apa... aku lak over... Eh yer ke tak ada apa-apa... bila Fifie nak request kat FB in relationship dengan Cik Hasra??? Wah very the ober... Hasra sudah merah muke depan pc baca entry ni... save gambar ni copat! nasib si rusli tak ada... kalau tak... penuh FB gambar hangpa berdua...

Wah sudah belajar cakap utara... i like! To Hasra and fifie, pengantin ucapkan selamat berbahagia... wakakakak lariksss lariksssss



The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

7 comments:

NeenaAnuar said...

Huhuhuhu.. memang kesemua pasangan diatasa adelah pasangan yg sesuaaaiiii.... LoL!!

Ernie said...

tahniah. alhamdulillah majlis pun dah selesai yer... debaran pun dah hilang

Hasra_Razali said...

Ooo ko kena kan aku kau..kau ek entry kali ni..tak pe..jap lagi aku ngadu kt abg fifi..opss...tersasul pulak..hahaha....:-))

tu la, malam tu, ada 3 org yang renjis air mawar tu kat aku...so apakah mksud nya itu? lagi 3 bulan kah? wakakaka...!

Che Ta said...

hehe wa on ajek!
lagi bes kan, apa kata sekali sekala kelab isteri-isteri terbiar tu pulak buat acara kuar mlm, haa tgk apa depa rasa?? kihkihkih

ana izzati said...

wah2..very the ober taw..ekekekekee...amboi kak neena..pasangan serasi ye?..amin..ahaks!..xde mksd ape2 ok..sesaje je..ekekekee...btw,kak hasra and fifie mmg nmpk dorg plak yg kawin kan kak long kan?..hehehehe...ooppss...sorry bro..hehe

whisperingmoment said...

kak cida..cantek le..mcm havoc je kenduri kawen tuh
sorry xdapat dtg..anna kena jage anak orang kat camping.afeez plak kne g kursus kt johor..million and trillionnn and banyak2 lion sory kat akak n abg zamani..nak pagi tapi betol2 xdapat..cedey jek

Deqna said...

amboi has dah pandai mengadu yer.. hehehe