Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Thursday, August 20, 2009

The AnaS

Choti2 macam ni mmg seronok aaaaa kumpul ramai-ramai... bila kembar 4 bertemu mmg kecoh la... tak leh nak berengang sekor... bini sebelah pun buat dek je main kuar kalau rasa nak kuar... marah ni marah...
Sama ada diorg ni TAK PERNAH membesar... atau TAK PUAS membesar... menjadi persoalan... sorang tu, 33 tahun... sorang 31 tahun... sorang 28 tahun... sorg lagi 23 tahun (tul ka???)...
Apa yang syok sangat tu??????

Ni la kalau dah berkumpul... gelak... gelak...gelak... yer la takkan nak nangis lak... tengok aliya pun tak tengok apa yang diorg tengok syok la sangat2...

Aisyah pun ku rasa dah bosan... stay duduk atas meje pakat join mummy, mak long, and untie Hasra....

Adik ipar aku ni jasad je kat meja join all SIL tapi mungkin tak selesa nak join all the brothers but just stay je kat meja tu...
apa tu???

Ha tah kartun apa tah... aku tak layan sangat... tapi diorg gelak macam cerita ni kartun of the year la... ni baru kartun... ko tak tengok diorg kalau jumpa Ultraman... masing2 macam jumpa apa je... seksi sangat ke ultraman tu sampai tak gerak2... ahak!
But aku bersyukur sebenarnya... biar giler kartun, jangan gilo perempuan... harus ko!!!!

The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

6 comments:

Ernie said...

biasa orang lelaki sekali sekala jumpa sedara memang lupa anak bini... tapi takpe sebab die sembang pun masih satu bumbung ngan kite...

Deqna said...

nasib ada gak sorang pompuan bongsu.. tapi sian gak ngan ijat sbb dia sengsorang pompuan.. tapi takpe gak dia ada akak2 ipar yg sekepala pulak..

lidasyah said...

tp kan cida.. ida n hubby pun suka tgk kartun.. hahah.. boleh?? dari dok tgk benda lain kan kan kan....

ana izzati said...

hahahahha...sesungguhnya kartun oggy and the crockroaches itu sangat best taw..kalo tak macam mane plak abag2 ku yang konon2 nye serius akan gelak..especially anyah..hahaha

NeenaAnuar said...

wohhh.. patot lar depa berempat tu amat2 rapat.. sbb umur2 antara mereka tak jauh.. kire dekat2 lar yg 1st three tuu... Cian dik Ijat.. ok lar ade akak2 ipar kan... leh jadik peneman...

Che Ta said...

heran betul anyah tu kalau ramai2 gitu byk pulak 'kemerapuan' dia
kat rumah berdua buat lawak sadis je semedang!