Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Tuesday, October 13, 2009

Ibu dan facebook

Ku terlihat ini dlm FB Che ta... so tertarik tuk menonton...



Kadang2 kita lupakan... dok mengadap sesuatu benda, budak2 ikut...kalau dah ikut kita marah dan cakap benda tu bukan sesuatu yang baikkan? Tapi kalau di bawanya ke pentas sekolah... anak siapa tu???? hahahah lawak sungguh...

Che ta, extra be carefull, Aisyah and Aliya boleh je buat macam tu... tukar tajuk "Mummy dan blog"

Wah giler hebat gelakkan org yer cida... kot2 anak ko nanti... hahahah... Ibu dari aku lahir, ada masa terluang je blog... abak masa terluang je game... game tah apa-apa tah... tak macam game pun... wkakakaka...so ada baby nanti, kena rajin jadi macam Zy... sila tahu dia bawak Balqis yang berusia 6 bulan masuk library tuk tanamkan minat membaca... ko bawak rayyan dlm library... mau dia melalak kat sana... uhuuhu... apa pun kitalah ibu bapa yang mencorakkan anak2...



The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

2 comments:

Auntie Acu said...

Baiiik punyer 'kena'..hahaha

Awien Ghazi said...

hhhahaha terguling2 awien tengok... ni kena masuk dlm FB biar semua tengok ;)

thanks for sharing.