Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Friday, October 23, 2009

kisah si lalat

Ampun yer semua... nampaknya semua minta mak cik pasword tuk entry yang lepas... hahah... tak ada cerita apa pun...semangat nak belajar benda yang baru... apa pun take thing positive ok... macam nasihat suami ku itu... 'take thing positive...biarkan sahaja... now u learnkan? KESAN dari perbuatan sendiri? kenapa kita tak leh buat itu ini, sebb inilah kesannya...'


Yes belajar dr kesilapan...


Ok stop cerita pasal tu... now nak cerita pasal cerita lalat... mmg lawak giler... aku pelik seketika... dlm bilik aku kat opis ni, mmg tak ada lalat... aku pun pelik macammana dia leh masuk... so biarkan je la... walau pun geram sbb dok terbang sekitar aku, dan bunyi pun kurang menyenangkan... tahukan kalau bunyi lalat terbang??



So dia hinggap kat kertas kerja aku... lama aku perhatikan dia... org kata kalau kita mengandung tak baik pukul binatangkan? So cari akal... macammana nak halau lalat ni? Aku ketuk meja... mmg tak kena uolz... tapi lalat tu tetiba pengsan... kaki tangan dia kat atas (kaki tangan ke???)


Aku macam pelik...lama aku perhatikan lalat tu... siap ambik pen gerak2kan dia...


"Lalat you ok..." Heheheh...try ambik picture, sekali tu dia diri terbang... aku macam ehhhh ok ke tak lalat ni???


So aku biarkan dia tebang dlm bilik ni... kang kalau aku nak kuar aku bukak la pintu bagi dia kuar... syok dia terbang dia langar meja... booommm dia jatuh... mmg lawak la...


Since tu aku tak tahu mana dia, tetiba je tak ada... ermmm ...


The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

4 comments:

nasaoji said...

ala, kt geli lam ya pa sin..siap dah ader yg mati pun dek spray..
cam no nih...

ana izzati said...

ermm..mcm best je lalat tu...main2 plak dia ekk..apa lagi kak..amik bela la...jadikan pet...hahaahhaa...

Cik Yayang said...

"aku seekor lalat"
lalat pn kena hati2 gak...sbb bnyk bawak virus kpd manusia...:p

fealize_eleanoer said...

iskkhhh isskkhh iskkhhh...

sian lalat tu..

berakhirnya tragedi seekor lalat!

muahahaha!