Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Monday, October 19, 2009

Mesti tonton

Aku dah melalak da tengok video ni... sangat menyentuh ati aku... kuasa Allah, dengan adanya teknologi kita boleh tengok pulak perkembangan baby... mengalir air mata aku tengok betapa besar kuasa Allah sehingga ada satu nyawa yang hidup sihat dlm rahim seorg ibu...9 bulan...

Tengok la yer... korg pasti sedih macam aku jugak...



Dear baby...

Ibu sentiasa doa semoga anak ibu sentiasa sihat...mempunyai akal dan fizikal yang sempurna... when u moved... ibu happy sangat, seolah baby tahu apa ibu rasa... seolah baby faham apa ibu lalui... kalau gaduh atau ada perasaan marah pada Zamani, baby turut membantu... tendang dan gerak selagi bule... tak tahu dia side mana... abak ke Ibu? kadang2 sampai naik angin dok cakap kat baby, baby duduk diam time ibu tengah marah bole tak??? Ibu tak leh nak berpikir ni!!! kadang2 sian anak ibu... tapi dia degil jugak... selagi marah aku tak reda, selagi aku tak relex selagi tu la dia moved... makin laju... abak claim itu tanda baby tak kasi buli and marah abak lebih2... cheh! yer ke baby???

But lepas tengok video ni, i understand why... baby dan ibu kongsi perasaan yang sama... how wonderful,kan? oklah... to much think about baby... sampai tak buat kerja... heheheh nak sambung buat kerja da sekarang... dadaaaaa....

oh enjoy eh video tu...


The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

4 comments:

Cik Yayang said...

Speechless...Allahhu Akbar..:-((

lidasyah said...

thanks for the good vidoe.. teringat2 jap saat ida mengandungkan putri dan putra..

mengalir jap air mata ni.. naluri ibu kan.. hanya wanita dpt merasa saat2 ni dan hubby berkongsi kegembiraan..

and tiba2 rasa nk mengandung lagi... heheheh...

mai said...

tiba- tiba rasa nk tambah 1 lg gak!!
(maisarah oo maisarahh)

NeenaAnuar said...

uuuuuuhhh... really touching!

Thanks for sharing this video keh!