Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Thursday, October 22, 2009

Terkejut dengan penampilan muslimah....

Aku pun tak tahu, kenapa staff kat comp secretary aku tu, suke sangat nak dtg opis aku ambik barang... kalau kata takut kita org tak bagi cheque amount tak la besar sangat... kalau aku kata budak opis aku hantar, cepat je diorg offer nak ambik...


Sbb kak linda, staff kat JS tu selalu berbual dengan aku... kira rapat la... dia tahu aku mengandung... so mamat2 kat sana ni nak tengok la, rupe ratu Nakhoda dulu... macammana lak si Cida ni mengandung... kui kui kui


Aku selagi bole tak nak diorg dtg... sbb??? Tah la tak tahu la nak bual apa dengan diorg...


Bila aku tahu kak linda cakap diorg yang collect cheque, siang2 aku bagi budak opis aku... serah je cek tu kat diorg... sekali tu dia masuk daaaa... apa lagi


Tercengang...


Aku lak ambik kesempatan kuar balik ambik cheque kat budak opis aku...hampeh... mcm mana diorg leh bagi dia masuk...


Dah bagi cheque tu pun, dia tercengang tak habis...


Mesti pelik... hahah cepatnya aku berubah???


Demi suami... Demi anak... Demi Keluarga...


Tak salah aku berubah...kan??? Bukankah itu SALAH SATU CARA kita menjaga maruah suami??? ok banyak cara... banyak pilihan, aku tahu... ku ulangi... kang ada tersentap bagai org2 ni... ku katakan salah satu cara!!!! banyak cara... ikut keinginan masing2 la...



peace yo!





The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

6 comments:

fidah said...

mak long!!!!aku tahu sape!!!!...muhahahahahha...
tah...nk sindir org...laki dia lagi truk..hahhahaha...

Suki Cida said...

fidah
hahaha... clap clap... cepat ko jawab???? kahkahkah... tu la... beringat la... ko bahagia nak kongsi cerita dengan org tak kisah la... tapijangan la kutuk laki org... cheh...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hai salam ziarah... :)..

ye btoi2 berubahlah demi diri sendiri bukan untuk orang lain adalah lebih kekal dan afdal....
bersyukurlah dengan apa yang kita ada..setiap manusia ada kelebihan dan kekurangan masing2..terimalah dengan pintu hati yang terbuka..dan belajarlah untuk berubah kepada yang lebih baik..

Suki Cida said...

purplelicious
yah... nice komen... sebagai manusia kita kena terima yang baik dan buang yang buruk tukan... and as manusia jugak kita kena sering tegur... so that kita tahu kekurangan dan kesilapan kita :)

fealize_eleanoer said...

betul3...

;)

ehem ehem...lawa pengantin! ;)

hikhikhik!

Suki Cida said...

fealize
Hehehe... thanks... u yang buat i lawa... hahahah