Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Wednesday, November 25, 2009

Bosannya...

Bosannya... tak tahu nak buat apa kat umah... nak gerak pun payah... ketat tul bengkung yang lilit badan ni... kuyusnya tak jugak... heheheh...

Memang bosan la... nasib ada laptop... Zamani pun sekarang dah boleh melakukan aktiviti-aktivitinya... kalau tak, dia mmg risau nak tinggalkan aku sendiri...

Erm boleh tahan jugak suami aku jaga pantang aku... Ibu goyang kaki je sbb akukan degil... Zamani mmg jaga pantang aku... ini tak leh makan, ini tak leh buat... semalam aku ajak la jugak nak balik klang... mati2 tak bagi... kata aku tak kuat la... ini la itu la... bukan gi shopping kan? Sabtu ni nak buat tahlil... so ingat nak balik Klang ambik pinggan mangkuk... maklumlah semua tertinggal kat Klang... dia tak nak bawak aku uloz... sedih beta...

Bosannyaaaa....

Nak tengok kubur anak pun, lepas pantang la nampaknya...

"Ayang tulis la blog... Facebook, main la game ke apa..." Bosan... tulis pun tah... tak seceria dulu sbb dah privatekan blogkan? Tapi aku menulis bukan kerna nama pun... heheheh.... aku menulis sbb aku suke menulis... aku kurang bercakap... aku kurang kawan, so yang ada blog...

Dah akibat dek kebosanan tahap MEGAtron... aku ubah blog aku... heheheh... ok tak kawan2?????

From The Half Blood Princess...with me, u never walk alone

9 comments:

Che Ta said...

oitt org dlm pantang sila dok diam2 di rumah ye.. pingganmangkuk sumer biar org lain yg penin kepala. dun care about anything other than yourself. nasib mak takde.. kalau tak haa tadah le tinger haha
lagi satu mak pesan kat i dulu <- wic i believe she;l say the same to you too : pakai cantik2, jgn nangis2. ok!
masa ni lah kena jaga badan, bukan sebab nk kurus ke nk cantik ke apa, tp utk persediaan masa depan. esok2 kitaaaaa jugak nk sakit. lgpun, now is the best way nk manja2, so apa lagi sila ambil kesempatan ye buli semua org cukup2! hahaha

Suki Cida said...

che ta
pakai chantik2? hahaha... dah ku rasa uniform kain batik dengan tshirst gelobos... hehehe... rambut ikat tinggi... pilis...bau badan bau akar kayu... oh sungguh tak tahan sehhhh... macammana nak cantik? bagi tips pls... dying nak pakai baju2 ku yang cinonet saiznya... hehehe...

NeenaAnuar said...

cidaa.. nie nak kene babapp nie yerrr?? Hep.. hep... biasa dia tu.. buat apa nak risaukan pinggan mangkuk tu? ceaaa ade gaya mak marah anak tak? hehehe...

betol bak kata che ta tu.. ramai lagi org lain yg ade kann.. amik lar kesempatan nie tuk buli org sekeliling cida tuu..

anyway.. loike your new page! cumanyer tulisan kecik sgt lah! besar kan sikit boleh?

Suki Cida said...

neena
hahahah babap laaaaa.... mmg busan ok... baring...makan... baring makan.... nak letak pinggan kat singki pun tak leh... arrr ku jadi tensi... terasa badan makin berat... hehehe...

Cik Yayang said...

Yuhuu...
Cik Yayang baru je smpai Kuantan kul 2 pagi tadi...wahh menarik..cantik page baru nih....good..good..
eh eh..duk pikir pinggan mangkuk la pulak kan...jgn risau,ada la yang tlg angkut nnti...ok..yang penting...rehat..REHAT sehabis2 nya..:-)
Ermm nnti Cik yayang sorang ajer takde time kenduri arwah nnti..iskh iskh iskh..
:-(

Hani said...

hehehe..patut la sy masuk blog akak mcm lain..mula2 terkejut gak..hihi...

Suki Cida said...

cik yayang
hahah thanks... ni pun ku rasa nak ubah lagi... tapi nanti2 la... :P

Aku dah terlebih rehat... kadang2 aku rasa pungkuq aku ni kebas dok baring... duduk... semua org ambik buatkan...

Hani
Heheh chantik kan???? hehehe...

Deqna said...

lar hai pantang2 pun nak fikir pasal pinggan mangkuk sumer cida?? ingat cida tu bkn leh wat keje berat...cida tetap cam org biasa berpantang tau....

nak cpt baik kan?? so, jangan buat2 kerja berat tau...

en. Zamani sila marah isteri awak kalau dia tak nak duk diam2.. suh dia update blog ngan fb je...hehehehe

Suki Cida said...

deqna
hheheeh dah puas dah kena marah... adoii bosan sangat... sampai tak tahu nak buat apa dengan blog and FB... anyway thanks friend for the advice...