Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Friday, November 27, 2009

Terima kasih semua....

Aku nak ucapkan terima kasih pada pembaca2 blog Half Blood Princess... rupanya ramai jugak yang mengikuti cerita aku... vangga plus sedih plus terharu plus 100 plus... kih kih kih...

Maaflah aku terpaksa private blog ni... sbb aku tak suke org menyebok pasal aku dan suami... apa yang aku tulis hanya tuk tatapan aku... org kata macam diari la... aku tulis kat sini pun, sekadar berkongsi suke duka... sbb kepuasan tuk aku kalau menulis ni... sambil2 tu bila menulis blog ni, kita boleh buat kawan... aku jumpa banyak kawan2 yang prihatin... terima kasih semua... banyak yang aku belajar... erti kawan...

Tapi ada yang mengunakan blog aku ni tuk mengetahui perkembangan aku dan family.... than kutuk2... so the best way is to private my blog... TAPIIIIII macam aku ckap tadi... aku terharu bila dah private blog ni... wah wah silence reader banyak tanya... aku terharu...

Tak pa... aku masih suke org baca blog aku... penulisan ku ada jugak yang nak kongsi... ingat nan ado... terima kasih la banyak2... Zamani pun tersenyum riang sbb dia tahu blog je yang boleh buat aku tersenyum... kala aku ada masalah...tah... aku tak pandai nak bercerita kat org... sbb penilaian setiap org berbeza... tapi kat sini... aku bebas bersuara... kalau ada opinion tentu org drop komenkan?

apa pun aku mengucapkan terima kasih... banyak yang menyokong dan mendoakan aku di saat aku sedih... aku sayang korang... jangan segan2 tinggal jejak yer... mungkin kita boleh berkawan teruskan... siapa tahu??? So ada kawan-kawan yang baca blog ni tapi tetiba tak leh masuk, u all just drop email org tu, so i can invite masuk ke page yang tak seberapa ni... heheh ayat velagak macam fufular bebenor yer dak???


From The Half Blood Princess...with me, u never walk alone

7 comments:

Deqna said...

nilah antara kebaikan berblogging nie... takpe cida.. nanti bila sumer dah reda.. cida leh lah open balik kan... yelah kot pembaca dah lebih 100 org kan.. kalau private ni 100 org jer leh baca kan...

teruskan berblogging yer...

Suki Cida said...

deqna
itu ler pasal... tapi tunggu la semua reda baru bukak balik... not now la kan... terima kasih atas sokongan tu... heheheh....

Afiqueku said...
This comment has been removed by the author.
NeenaAnuar said...

sama2 kasehh...

tak per.. yg penting kene ade perasaan fofularr tu.. sbb dah tentu2 pun ade peminat tersendiri kann?? hehehee..

Suki Cida said...

neenanuar
ahhahah peminat tersendiri??? hahah oklah kita tukar... kawan2 baru. okkan?

Cik Wanie said...

owh patutla wanie nak masuk dah xblh,
rupanya dah privatekan,
x perlah,
itukan hak masing2 tuk memprivatekan blog atau tidak,
asalkan u bahagia dear..

apapun,
takziah wanie ucapkan,
wanie x tahu pasal baby u...

sorry to hhear that,
bawak2 bersabar ok dear

Suki Cida said...

cik wanie
tu la... tak pa la cik wanie, janji saya tak sakit hati bila menerima cacian dan maki org :)