Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Monday, November 30, 2009

Video Tawin Cida dengan Jamani...

Video tawin aku dengan Zamani dah out lepas raya ari tu... cume nan ado masa nak blogkan... now dah sepanjang masa duduk umah, maka ku ambik kesempatan tuk buat blog...

Video tawin kami... majlis sanding dekat kampung pengantin... 1st Aug 2009...

Video by SAM MEDIA STUDIO... harga sangat berpatutan... hasil dia memuaskan la...

Cover yang menarik... gambar2 kawin by Sri Yanti bridal...

Syam videoman ni cakap dia takut Sri saman dia... copy rite tak leh buat main2... heheheh...

Cover pun gambar by Sri yanti Bridal... i like...

Aku suke la video ni... mmg kenangan... kalau rusak mau meroyan aku... sbb setiap detik sangat berharga...

Gigih ok aku buat print screen... suke dengan ucapan2 kawan2, sedara dan jugak familia...antaranya....sila kembang hidung masing2...

Deqna dan Neena...

Awien dan Za...

Fidah and Didi

Ucapan kak Mira... siap warning pak long,. sila jaga mak long bebaik tuh!

Ucapan kent and Rayyan...

Ucapan istimewa dr Pak ngah, pak cik Zamani di Penang... Abang pada MIL.

Ucapan dr adik Zamani, Comei (nama betul tak tahu) dengan abang Din...

Ucapan dari pengapit...

Anyah pun tak tingal buat ucapan... erk terima kasih... wakakak lariks lariks

Biras ai pu tak tinggal... walaupun aliya mud kurang elok masa tu

Ijat dengan aisyah... aisyah malu2 malam tukan... tapi dia paling suke tengok video kawin ni sbb muke dia byk...

Ucapan seterusnya dari pak ngah aku kat Melaka.

Abang amir pun tak ketinggalan buat ucapan... terima kasih naaaa.

Abak pun buat wokey...

Than ucapan mak.

Ucapan Nizam...my cozen bro.

Anak buah aku Amirin pun tak ketinggalan...

Mamat ni duduk Dublin, ucapan dia sorg je dalam english....ko mmg lupa daratan busu din... cintai la bahasa malaysia... wakakaka.... anyway thanks for being there... gigih aku tunggu ko balik nak buat reception ni tau...

Ucapan mak anjang dan pak anjang...

Last sekali ucapan dari pengapit aku... AKA Cik Yayang...

Aku memula nak taip la ucapan... tapi biasa la... sama je... selamat pengantin baru, semoga hubungan kekal... semoga di kurnia banyak anak... so semua lebih kurang sama... but seyes aku hargai ucapan2 kalian... best2...

Selain ucapan, ada jugak aksi2 yang ada dlm video ni yang sempat aku capture... jom layannn

Me and blogersssssss... mmg kelihatan kecoh sangat2...

Lambaian tuk pengantin... chewahhhh


My family...

Family side mak

Bergambar dengan budak opis aku... Ira.. yang diri sebelah Zamani tu.. dia dtg pun agak lewat. Maklumlah jamkan time tu sbb isu ISA tu... hangin tul!

Tiga org ni sblm ni nan ado camera cangih.... hagaknya kalau ada time ni... aku dpt extra pic lagi la kot... heheheh.... tapi apa pun time ni Neena pun dah ambik gambar yang cantik dan menarik time ni... wink wink...

Lepas tu aksi ni yang paling aku suke... bengang tul sbb gambar2 ni tak tahu kat camera siapa... sbb Sri and team dia dah ready kat bilik tuk sesi gambar dlm bilik... puas ku cari... nan ado...

Tapi gigih aku capture... heheheh bukan aku... Zamani telah di paksa oleh ku... kalau tak ku melalak...kui kui kui...

Gambar the AnaS... aksi2 manja dengan big brother....


Diorg kalau free style mmg banyak ideosss...

Awie... hansem habis oooo....tapi tak leh lawan along ar... tetap terunggul kui kui kui

Lagi aksi mereka

Me and ijat... che ta sudah pulang sbb anak2 dia dah naik hangin... mau tido suda...tapi yang menarik perhatianku dengan dua org ni...model kejap dlm video...

Aliyaaaaa.... susah nak senyum budak ni... macammana syam dapat... dan susah si Zamani nak capture time dia nak senyum ni... dan sorg lagi???

Rayyan... muke mengantuk, tahan mata sbb mak dengan ayah dia mana leh balik... kena tunggu la lepas majliskan??? diam je... heheheh bulatsss mukekan???

Perhhh banyak tul gambar kat entry kali nikan??? layaaannnnn....

From The Half Blood Princess...with me, u never walk alone

6 comments:

Cik Yayang said...

Asal terteleng habih gmbr ku itu..
Hahaha..:-))

Deqna said...

nampak sgt keriuhan kami2 sumer..hahahaha

NeenaAnuar said...

Memang meriah malam tu kan... apa pun... terharu gak lar sbb diberikan kesempatan tuk memberi ucapan pada malam tu.. thanks! :D

Suki Cida said...

cik yayang
darwish terlalu semangat kot...

Deqna
Aah thanks tuk semua... kerana memeriahkan majlis...

Neenanuar
terima kasih sbb buat ucapan... mmg akan kekal memori tu... at least ada jugak kenangankan?

Cik Wanie said...

mesti bestkan bila ada DVD nie,
blhh jadikan kenangan sampai bila2,
hik hik hhik

Suki Cida said...

cik wanie
aah kenangan seumur hidup... mmg jaga elok2... boleh tunjuk anak cucu... kih kih kih