Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Friday, January 29, 2010

masih tiada kesan

semakin tiada kesan. Cheh perlukah aku bukak blog baru? Hehe tak cal bank lagi sama ada blogger da deduct duit aku ke belum. Byk entry pending ni! Tensi akak tau.

Nak bukak blog baru ni lemah ni. Mcm umah baru jugak la... nak touch up apa yang patut! puaka tebing biru la.. ni ai tengah cari blog2 yang best... mungkinkah aku perlu active balik multiply aku????

sila bagi pandangan

From The Half Blood Princess...with me, u never walk alone

3 comments:

Awien Ghazi said...

tunggu dan lihat dulu... diorg tak habis process lagi tu...

Jay Baharin said...

actually kalau internet transaction kalo beli terus dapat guna...maybe ada prob dgn card credit kot?

Liana said...

kalau bukak blog baru jgn lupa add saya tau...