Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Tuesday, January 26, 2010

update d old town

En suami meluat tgk bininya yang kunun kunun bloger tegar. Time makan pun sibuk nak update blog. Hehehe tak pa ada rezeki lebih nanti giliran u plak eh. Ku sakai sebentar. Benda yang ku idamkan menjadi milik ku jua. Patut ku dpt benda ni last year,tp time tu nak tunang so byk nak pakai duit. Ku tahan diri jebat. Tp rezeki tahun ini dtg lagi. Kali ni tak nak lepaskan peluang yang ada. Tima kasih pada en suami yg menyokong kerja gila bininya. Harap dia tak la menyesal bg kebenaran aku memiliki benda ni. Kui kui kui. Sesekali dia jeling, udah2 la tu yang... Bunyik mcm menyesal. Lepas ni botak kepala laki aku sbb da 2 mlm ajak mkn tempat yang ada wifi. *gelak syaiton* lepas ni kompom bg arahan sila masak kat uma sbb skrg pun makanan ke mana aku ke mana. Hehe ok dah. Dah 5 kali dia dok ulang.............................YA ALLAH!



From The Half Blood Princess...with me, u never walk alone

2 comments:

Che Ta said...

oitt.. bila nk belanja? haha

Awien Ghazi said...

wahhh macam mensrik je bunyi nyer...