Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Friday, May 15, 2009

Akiviti Sang Suami....

Semalam balik dr kerja, aku terus angkat jemuran semalam terus lipat baju... Mr Zamani lak terus je dptkan barang dia yang dia ambik dari umah mak dia, pasang kat sini... memula pasang DVD player and than pasang PS2 pulak... gigih je dia buatkan...

Oh aku kira beruntung sbb ayah beli mesin basuh baru, peti sejuk baru plusss LCD TV terus... haizzz.... maka barang di umah ni aku la pakai... hehehe.... aku and Zamani baru je cadang nak beli mesin basuh and TV sendiri, tapi since ayah malas nak bawak barang2 gi sana, dia beli baru, tak yah la kami beli...

Lepas je pasang DVD and PS2 dia, aku engok dia menyusun sesuatu kat atas TV.... gapo dio? Gigih bersungguh2 nih!


>
>
>
>


Koleksi Zamani... kena semua merah eh b?! Ha!!! jawab!

Than sementara aku lipat baju... dia pun cube try test la game dia tu... kalau naufal dengan nazmi tengok ni... sure diaorg suke... Zamani saje letak PS2 kat bawah, aku suruh letak kat bilik je... dia tak nak, sbb pikirkan kalau siapa-siapa dtg, at least diorg boleh la main... suci je laki aku kan? Bagus! Jangan kedekut2 ok....


Tekun je kan....

Nanti ada masa ayang nak join...tapi b kena kasi ayang menang bole? ngeh ngeh ngeh... ari ni ayang sangat letih....uhuhuhu....



The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

8 comments:

lie_nurulz said...

esok2 ada anak,habis la koleksi ayahnya tu..heee

cukup ke biskut 3kpg tu kak..;)
air tu dh tentu share ye x..

Suki Cida said...

hahah tu la... kedekut dengan anak, awas dia! cukup je nurul... dah 3 lagi dia bedal so balance tu tinggal atas meja... anyway air dia... akak jaga badan... plus malas nak basuh cawan pinggan banyak2... hahahah

Mr.Ana said...

meng berungtung benarla korang ek....kawin dah ada sume barang n kelengkapan..mostly la....Hmm..kami dulu...sendrik mau carik...tapi itu lagi best tul tak che ta......

Suki Cida said...

mr ana
duit kami dah kering for wedding reception. but anyway bagus jugak sbb duit kami tu boleh la simpan tuk masa depan... hehehe

lie_nurulz said...

hahaha...malas basuh pinggan bebanyak ye...

akan tiba masanya tu kak cida..
itu time,selinsing lengan baju bagai la..hehee

Suki Cida said...

LIE_NURULZ
hahaha bila agak2nya tuh eh...kuikuikui (wat wat tak faham statement)

Superstar said...

welcome to the ps2 club! hahaha... zamani kalau dah dpt PS2 memang gitu.. tak sadarkan diri sket. hehehe... but join la main sekali.. best ooo...

Che Ta said...

besok2 cida lalu dia tak pandang dahh hehe.. along mmg kuat main game tau!