Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Sunday, June 21, 2009

Epy Dady's day....

STICKY NUTE! PLS SCROOLLLLL FOR NEW ENTRY


zwani.com myspace graphic comments
Fathers Day Graphic Comments

Happy Father's day to all fathers in the world...tapi special entry to bapa-bapa dan bakal bapa... kihkihkih....

To ayah... thanks ayah for being such wonderful ayah in the world... walaupun kita tak rapat, but thanks for your love and care.... love you ayah....

To Abak... terima kasih kerana sudi terima cida dlm family abak dan terima kasih juga sbb abak layanan abak dengan cida sama je dengan yang lain... apa-apa pun sayang abak...

Than pada ayah2 yang mude... lagi bergaya...

To my BIL... Ana Nur'Azizi... happy fathers day.... jaga Aisyah and Aliya bebaik eh....

To My second BIL Ana Nur'Afifi, me and along wish you happy fathers day jugak Happy2 selalu eh... *wink wink*

And my BIL jugak... Mohd Saiful Khenhaizi ( Hahahah sampai sekarang aku tak tahu eja nama belakang ko.... belasah je)... Happy fathers day to you... jaga my sis and my lovely Rayyan bebaik ok... bila mau tambah sorang lagi? hehehehehe...

And dua orang bakal ayah.... upin dan ipinnnnn.... tadaaaaaaaa.....

Happy dady's day to both of pak cu and Zamani... macam korang tahu me preg 4 week already... pak cu mendahului aku sebulan.... bukan pak cu la... i mean of coz la mak cu akukan? Yang best pak cu dengan mak cu bakal dapat anak kembar ok... wah sangat teruja... weiiii rasa2 aku dpt twin tak? ahak!!!! My wish... ermmmm dua2 ni perangai sesuatu.... tolong behave yek... ubah2 la perangai menyakat org eh.... larikkksssss....

And to my lovely husband... aku tahu dia paling gembira bila dia tahu aku preg... so just to wish you happy fathers day to... walaupun baby tak kuar lagi... but kita sama 2 doa yer supaya next year dapat sambut bertiga... korang doakan baby and mak sihat dan selamat selalu... hehehehe

And to all reader... yang mana bapa, selamat hari bapa....ok! chow!



The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

4 comments:

Hasra_Razali said...

Happy father's day utk semua...! Utk smua2 yg ko sebut kt atas tu...smua aku kenal...cehhh...cuma ada 2 org je kot, aku lum kenal...tak pe..tak pe.."bakal" kenal..kah kah kah...:-))

NeenaAnuar said...

Happie Father's Day for all dads in your family! :)

Suki Cida said...

Hasra
ahak! yer bakal mengenali...

Neenanuar
yah thanks dear

anna =) said...

"bakal" knl ye kak hasra??..hehehehehe..leh2 je.. =P