Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Saturday, June 20, 2009

Request nama baby

Aku chatting dengan Cik gu Herry semalam... korang baca eh YM aku dengan dia...

mohd hairi baharim: Akak, tahniah! boleh suggest nama ni untuk baby
suki_cida007: Oh thanks, apa dia? mana tahu boleh consider
mohd hairi baharim: din = doktor
mohd hairi baharim: hairi = cikgu
mohd hairi baharim: rizal = player n cikgu plus boye
mohd hairi baharim: reza = jurutera
mohd hairi baharim: izzat = arkitek
mohd hairi baharim: tado = loser
mohd hairi baharim: nizam =akauntan
mohd hairi baharim: tp aku rasa hairi junior nama yg paling best
mohd hairi baharim: wahahahaahaha
suki_cida007: comfirm rizal buang seh. Player tu tak tahan, buat2 je anak org dtg claim aku ada cucu...sangat bahaya...ahak!
mohd hairi baharim: ada lg! firdaus @ bulat =penunggang professional aka mat rempit

Ok korang mesti tak tahu apa yang di bualkan... semua nama yang herry sebut semua nama sepupu aku... bukan makna di sebalik nama... tapi di sebalik career... hampeh ko herry! Kalau tado dengar, dia bunuh ko dulu...ko kata dia loser... yer la mentang2 dia tak berjaya macam korang semua...

Semua nama tak leh pakai... ahak! reject!


The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

3 comments:

chempaka said...

hahaha...byk tul nama2 menarik hati..siap ngn profesion tuu!!jaga diri bebaik ok sukicida!!!

fealize_eleanoer said...

errmmm...susu ibu kan yang...

ermmmmm...

i x minum lgsg pon....hahahahaha...x bole blah la rasa die,bau die....

last2 i minum susu segar dutch lady je yg fullcream..nak2 dpt yg sejuk2 br kuar fridge..wahh..sorgaaa!..tu je yg bole ditelan dek tekak....nak harap susu tepung...haiyarrrkkkk..awas ko susu..ke tepi!aku x bole bau kamu!hahaha..gediks!

dgn ini sy mengumumkan berat badan saya paling last skali sblm safiya kuar is 77kg...wahh...giler berat...adakah itu salah susu lembu?haaa,susu..sile bertonggengjawab!=))

Cida Zamani said...

chempaka
hahaha kalau berkenan leh ambik sekali heheheh

fealize
oh tidakkkkk 55 kg pun ku dah riso... 77 kg??? apakah??? heheh tak pa janji baby selamat...kalau i dpt anak macam safiya, 100kg pun mak sanggup, lepas tu merengek kat zamani nak ke slim world... ahak! ok tak?