Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Monday, June 15, 2009

Mungkin kah???

Dia start pening2... nak muntah... tak sihat ke atau itu tandanya aku???? ermmm harap-harap la... ushhh berdebar... lemah je badan... tak berani nak berhadapan sebenarnya... ada alhamdulilla... tak ada tuyang tak sanggup tu...

Akukan manja... baby... sikit2 nak sedih, melalak... nasib dpt Zamani, dia suke la peluk aku, pujuk aku kalau aku down... kena org lain??? OUT you go! mengada.... gi balik umah mak bapak ko! Buat apa ko menangis dia sini???? heheheh

Ala layan je la... aku tahu ada yang meluat... tapi kena batang idung korang baru tahu,kan? Sukati aku la nak tulis apa pun...laki aku tak bising...kalau dia baca entry aku lain macam sikit mula la dia call and email aku... ha! Korang takat nak kondem kata aku mengada... sila lupakan niat anda ye... yer aku very the sensitip... sila tahu...



The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

10 comments:

Deqna said...

apakah maksudnya cida? sudah ada tanda2? tunggu lah dengan sabar yer..kalau yer Alhamdulillah kalau tak, jgn nak down2 or sedih2 yer..

chempaka said...

kite pun camtu gak cik cida!! badan rasa tak best!! pastu rasa perut cam nak datang period...pastu rasa berangin semacam!! pastu pening..pastu loya!! campo la semua penyakit tuu!!

and...insyaalah!! jgn byk pikir yer cik cida!! Biarkan sahaja, nanti kita tertekan! Rezeki...rezeki...

Che Ta said...

hehe
jumaat ni dah boleh stat test
but knowing you.. esok juga terus test haha (ke dah test pun? ;-p)
kalau ada, rezeki
kalau takde pun.. rezeki gak tu

HasraRazali said...

Betul kata Deqna tu....
Apa2 tawakal dan berdoa bnyk2..:-)

iKHMAR said...

Yeyeh!!
=)

xaty_D said...

hah??..adakah daku akan mendapat anak buah lg??..oh yeah..hahahaaha...

~CiK LaDy AnGeL vs DeViL~ said...

sabar yer puan cida...
InsyaALLAH, klu ada rezeki 2 ada la yer...
jgn sedih taw...
keep smiling...
;)

NeenaAnuar said...

wow! tak sabar nak dengar berita yg gumbira itu!

hope ur test will be positive dear! if not.. sabar yek... leh cuba lagi...

Farah said...

hmm macam ade tanda2 tu...lagipon mmg org mengandung ni sensitip sikit..layan air mata je...hehe saya mase mula2 pon cmtu..nasib baik husband penyabar..sekali cek2 positif pregnant...tp mmg time pregnant la layanan dr husband mcm permaisuri...ckp je nak ape..semua dapat!

Cida Zamani said...

deqna
heheh maksudnya tu la deqna... tu la... harap ada la,kan?

chempaka
tu la baca entry awak... tapi tak semua sintom tu saya ada... heheh yer harap ada lah rezeki tukan?

hasra
ok :)

ikhmar
hahahaha

xaty_d
hahah jangan acu pening kepala sudah yer... insya Allah, doa-doa la yer

miss angel
yah thanks

neena
harap dapatberita gembirala kan?

farah
yer ke sensitip? kalau betul alhamdulilla... heheh biasalah politik wanita mengandung... time ni nak tahu suami sayang ke tak... heheheh