Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Friday, July 17, 2009

Buat seorg Sahabat....


Tahniah tuk Cik Hasra... aku sayang ko Has! Aku rasa sekarang dia dah kuat sangat... tak lemah seperti yang pernah aku kenali... agak terkejut dengan perubahan dia sekarang but i feel very happy walaupun aku tahu dia sangat down ketika ini... but my dear friend, trust me! Luka dan sakit tu hanya seketika... bila masa dan saat kamu datang, kau akan gembira. Have more faith...

Allah menduga sbb dia sayang kita... dugaannya untuk mendekatkan diri kita padaNya... so jangan sedih2 sbb kau ada ramai kawan di sekelilingi mu yang sentiasa menyokong... betul tak tawan2 ku sekalian?

Im happy for her... my baby pun happy for her... wakakaka (tetiba) dengan kawan pun kena gune politik yang sama... ngeh ngeh ngeh...really sad bila dengar rintihan dia... sakit hati bila dia fowardkan semua sms yang tak gune tu kat aku... sori my friend kalau kadang2 mulut aku ni celupar dan marah tak tentu pasal, walaupun kau sekadar nak berkongsi cerita... but now aku tahu kau dah kuat... dah lulus langkah pertama... so tak ada masalah lagi...

So mari la kawan sekalian... kita dengar lagu ni!!!! enjoyyyy!!!! jangan sedih2 ok...hahahaha... motip??

Percaya u deserve some one better than him... carilah lelaki yang hormat kita... itu yang penting bagi aku... seorg lelaki yang baik, tidak akan menjatuhkan maruah seorg perempuan tu walau apa yang terjadi... tapi aku tersenyum vangga bila ko balas balik msg dia... ahak! bikin dia bengkak ati dan bermuke hitam... muah muah muah...
So my dear Hasra... smile... coz u have beautiful smile dear :)



The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

5 comments:

Fadhlina Budiman said...

Cida-sokong sgt2 statement tu.. :)

Hasra_Razali said...

Wah? ada entry utk aku ek? hehe...terima kasih terima kasih...insya Allah, berkat doa parents aku, kawan2 aku, parents in law aku (cewahhh...gedik!) aku akan terus kuat mghadapi nya...yer, tak dpt nafikan mmg skrg aku sedang menghadapi UJIAN YG MAHA KUAT...dr segi mental...tp insya Allah, aku akan harungi nya jua...

NeenaAnuar said...

betol... betol... betol... (jawapan kepada persoalan cida tadi)

lagu tu is my favourite.. tapi cida patot letak lagu version pompuan dia.. yg Cake nyanyi nie version lelaki balas balik kat si pompuan tuu.. so kalu yg betol nyer..orginal singer tuk lagu I'll Survive nie adalah Gloria Gaynor...

ღ lie _nurulz ღ said...

yup!sokong hndred % apa yg kak cida kata..
harap kak Hasra bersabar la hadapi sume ni.
mungkin ada hikmah disebalik sume ni ye tak..

kak cida,tahniah..!!tahniah..!!tahniah..heee
wah wah..mommy to be yah...
syukur alhamdulillah..

Anonymous said...

i dedicate tis song for ur friends..hehe

Karena Cinta-Laudya Chintya Bella

tlah kutemui banyak cinta
di hati ini datang dan pergi
selimuti kisahku yang biru
mendalami hati

biar kurentangkan cintaku
menari ku di atas senduku
sendirinya aku tak berkasih
mendalami hati

karna cinta aku jadi sepi
karna cinta aku jadi riang
karna cinta aku jadi pilu
karna cinta kini ku sendiri
karna cinta pelangi pun hilang
karna cinta matahari pergi
namun kuyakin dalam hatiku
cintaku tak boleh memiliki

tlah kutemui banyak cinta
di hati ini datang dan pergi
selimuti kisahku yang biru
mendalami hati

biar kurentangkan cintaku
menari ku di atas senduku
sendirinya aku tak berkasih
mendalami hati

karna cinta aku jadi sepi
karna cinta aku jadi riang
karna cinta aku jadi pilu
karna cinta kini ku sendiri
karna cinta pelangi pun hilang
karna cinta matahari pergi
namun kuyakin dalam hatiku
cintaku tak boleh memiliki