Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Tuesday, July 28, 2009

Dalami maksud lagu ni....


Apa itu cinta bagi mu????? Sila turn mud jiwang anda... ermmm tetiba je teringat zaman single mingle dulu... aku suke dengar lagu ni... veranggan la konon ada la mahkluk Tuhan yang boleh menerima kekurangan, kelemahan aku... che che wah... every day... without fail aku akan make sure aku dengar lagu ni... rasanya dah banyak kali pun aku publish pasal lagu ni... saje suke... i just lap this song... macam tak percaya... tak mungkin la nak dapatkan... but have faith... sayang ku pada suami insya Allah kekal selamanya... aku menyampah tul ada lalat2 yang dok kata mcm-mcm pasal relationship aku dengan Zamani... kalau korg rasa aku tipu, just create story terpulang la... aku bukan perempuan bodo ala-ala bangang... rasa2 kalau zamani tu sama je perangai dengan lelaki yang aku kenal... aku tak akan pilih dia...kalau dia yang aku kenal kaki bantai, kaki kelentong, kaki tak kenang budi, aku tak buang masa nak kawin dengan dia... sebb semua lelaki jenis macam tu pernah hadir dlm diri ni... so nak kata aku belagak tu tak la... tapi aku dpt bezakan yang mana baik dan mana buruk... nak kata dia depan aku pijak semut tak mati??? terpulang... all i need is someone who can be my friend... yang boleh lindungi aku dan boleh jaga aku susah mau pun senang... tutup je la mata on kesalah kecik dia lakukan... semua org pernah buat kesilapan... janji dia mengaku... jujur...
Asal jiwang ni??? ermmm bahana dengar lagu ni la... ahak! i like...

Aku mahu mendampingi mu... aku mahu cintai kekurangan mu...

Selalu bersediakan bahagiakan mu...

Apa pun terjadi

Ku janji aku ada...

Dan aku sanggup terluka untuk bersama mu....








The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

2 comments: