Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Tuesday, July 7, 2009

Kesilapan atau Ym berhantu?!

YM hari ni macam Haram KEJADAH!!!!! sakit hati aku ok.... rasa nak flykick computer ni... tak tahu la PC ke network... sekali lepas on line... ym pun masuk kejap tetiba aku dpt Msg dari Zamani...


Klik tuk baca apa yang tertulis dlm gambar tu eh... atau dengan erti kata lain... clik la kalau gambaq tu kecik! haiyoooo...

Banyak kali ok aku baca...

Dah berapa bulan UR baby? Bukan Our ke????

Tak sabar nak tengok bb you? Bukan BB ni baby hang sama ke Zamani?

Mesti cute macam ibunya? Hahahh confirm dia dengan Vangga diri mengaku anak dia muke dia... mustahil.... baca again and again...nak marah pun ada.

Aku sms Zamani...

"B ada YM ayang ke?"

" x pun... mana boleh YM!"

Wahhhhh menjadi persoalannya.... siapa YM aku than?!!!! Ke semua ni tektik laki aku je ni?!!! aku tetap pelik... kalau dia nak main pun... asal dia cakap UR baby? Tak sabar nak tengok BB you... ha! kan?


Jawapan email Zamani


Seriously…this is weird.
I baru online YM..tu pun after u bgtau ade org guna my ym..
Hmmm… technical error kot..
Pelik2..
Sesuatu nih!


10 minit lepas tu YM window Amira Marini pulak muncul!


Dia panggil aku CIDA je? Sah2 kalau Mira dah kena pelempang dengan aku... hahahaha.... so dah terjawab... YM bengong... mengandung jugak agaknya yer... hahahaha... ok darling... sori sekap the jarang-jarang... ampun... ngeh ngeh ngeh...anyway nak gi klinik umra ari ni... semalam mabuk ku teruk giler... sian Zamani terabai sat... aku tido tak sedar diri dr kul 7-12 malam... dengan tak mandi, tak solat... mabuk yang teruk... so today baru nak gi... hope baby ok... nak tengok... dah patut ada dengupan jantung... heheheh....



The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

4 comments:

Fadhlina Budiman said...

tak berani nk comment..online kekadang bole hack jugak..kena investigate dulu okay?

Hasra_Razali said...

Tak silap aku,msg yg MIRA tulis tu, aku yg tulis...sbb aku pnah bagi msg cmtu kt ko..;))

NeenaAnuar said...

neena pun pasan gak, cida nyer YM jap ON.. jap OFF...

Deqna said...

apesal leh jadi cam tu yer? felik gak..