Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Tuesday, July 7, 2009

Kek Lapis Sarawak

Ada siapa tahu cara atau macam mana nak dapatkan kek lapis Sarawak???? Jangan korg suggest kat Sarawak pulak.... dush dush dush wachaaaaaaa..... aku tinggal klang so kalau takat KL ok lagi

Wahhhh Zamani membeliakkan mata... apa binik aku ni!!!!! Teringin kek lapis Sarawak ke? Alah... baru kek lapis Sarawak... kalau ku minta daging lembu DARI Sarawak???? hahah gune khimat si Herry dengan si Rizal la jawapannya...

Oklah sblm Zamani sakit jantung... bukan aku yang nak.... ada pesanan dr kota singa... nak makan kek lapis sarawak la pulak... kot2 kat klang ni ada... sbbnya hujung minggu ni ibu dengan ayah nak ke sana... so nak bagi la sekali... so let me know eh kat mana ada... baikkan aku carikan jugak tuk org tu....

Let me know ok!


PESANAN DARI MASYARAKAT....


The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

8 comments:

J Low said...

hye...sorry ye,manalah I dapat pg ke reception u tu...bukan dpat sampai kalau jln kaki.heheh.Kek lapis mmng yang best harus dptkan dr swk lah. www.keklapisdayangsalhah.com

Sang Lelabah said...

Yang,
Kat S/alam pun ade... Mak tau katne ade.
If x silap...kat PKNS, kat seksyen 18 pun ade. Nanti kite gi cari ye?

Suki Cida said...

jlow...
alah jauh la... thanks for the info...may be i can give the link so that she can buy her own... hahahaha....

sang lelabah
sungguh prihatin suami ku... ok kena cari ASAP sbb ibu dengan ayah goin back friday nite...

Anonymous said...

aku terharu.. tp dlm terharu tu aku ternampak ayat ni " sbbnya hujung minggu ni ibu dengan ayah nak ke sana"...

WOI! klu aku tak nampak batang idung ko kat teck whye, SUAMI AKU kata 'kita bagi adiah ni kat wedding shida.. siap tak bungkus lagi biar sumer org tau..muahhaha'..
bukan aku.. laki aku cakap :p
-ZY

NeenaAnuar said...

best taww kek lapis sarawak.. nak2 kalau dpt yg betol2 pure punyer... yum.. yum..

Suki Cida said...

Zy
hahahah... kalau gitu make sure harga hadiah mahal... laki mu tak malu... wakakakaka.... insya Allah akan ada...

Neena
Kan kan???? tapi cida tak pernah pun rasa kek lapis sarawak... hehehehe

Che Ta said...

BOLEH JE ORDER ONLINE, NNT DIA POSKAN. TP BE PREPARED TP PAY DABEL POSTAGE, BERAT GILOSSS

Che Ta said...

aa lupa, try yg mariam punya, much better
nnt i cari add dia eh