Ku jua tak boleh hidup tanpa dia... layannn

Under OnE ruf!

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Monday, July 20, 2009

Not feeling gud!

Since what happen last friday im happy with Zamani... gurau2... sayang2...heheh terlebih dari biasa... mungkin ada khimah di sebalik apa yang terjadi... betul kata org, kalau selisih faham ni buat kita lagi tambah rapat dan erat...

But this morning...wake up je... hati lain...mud berubah... perasaan marah... geram pun ada... i dont know why... (tapi aku bukan marah pada dia... i love him more and more and more ar) but tah... ada benda yang buat aku rasa sakit hati... dan sememangnya aku tak akan lupa perkara tu...

Than lepas mandi, Zamani suruh aku siap kat bilik mak sbb bilik ijat kegelapan... walaupun gelap tak la gelap sangat sbb hari pun dah nak terang... aku degil tak nak masuk sbb alaaa aku bukan nak make tebal2 ke apa... bedak pun aku tak pakai gi kerja... so??? apa la sangat dlm gelap tu? Tapi Zamani kata aku degil... dia mula la tarik muke... dan aku tetiba tersentap... haizzzz... sedihnya...

Gi kerja dr Shah Alam.. sepatut terus je lalu faderal ke opis... but aku jalan balik umah... sampai kat sepital besar tu aku terpikir asal aku lalu sini???? Alamak jiwa sudah kacau...

Sampai opis sarapan kat kedai mamak... aku tak ada selera sebenarnya but for the baby i need to eat someting... so paksalah makan walaupun aku rasa nak muntah... yup! itu yang berlaku... kalau aku ada perasaan benci dan marah, aku rasa nak muntah... pelikkkan??? but itu yang berlaku... tapi tu time tak mengandung... tak tahu la kalau aku nak muntah ni sbb kandungan aku ke apa, but til now... aku rasa geram dan benci... dan rasa roti canai yang aku telan tadi kat hujung anak tekak...

Tah la... i need Zamani rite now... sob sob... gedikkan???? aku punya pasal la...

Benci dengan ayat di atas???? meh aku ulang tayang...

I NEED MY ZAMANI RITE NOW!!!!

So apa lagi yang menyampah tu???? tak reti nak kuar ke dari sini??? hahahahah... gi muntah tak ada org nak larang ok!


The Half Blood Princess
-With me,You'll Never Walk Alone-

4 comments:

Hasra_Razali said...

MMG PATUT PUN KO MEMERLUKAN ZAMANI..SBB:

1) ZAMANI HAK KO
2) ZAMANI SUAMI KO
3) ZAMANI AYAH KEPADA BABY KO
4) ZAMANI ADA LA YG TERBAIK UTK KO

JADI, ORG LAIN, JGN NK SIBUK2 MASUK CMPUR HAL UMAH TNGGA ORG, TGK UMAH TANGGA SNDIRI DULU, OK..:P

Suki Cida said...

hasra
amboi... marah ka ni... thanks... biasalah lalat2 sampah ni tak senang dengan kebahagian org... mulut org susah nak tutup... tapi aku yakin semua ni ujian tuk aku... yang nak muntah menyampah dengar cerita rumahtangga aku boleh bla... aku dah malas nak ambik kisah, sbb diorg yang sendiri sakit hati... kan kan kan????

lidasyah said...

betul tu cida.. lantak pi la kat sapa2 yang iri hati...

ana izzati said...

sabar je lah kak..nie semua dugaan..tapi........hahahahhaha...lawak lah..siap ada ulang tayang tu..hehehehe..good.. :)